5 seriálových novinek, který startují v lednu

Čím si zpříjemnit zimní večery? Samozřejmě, nechybí trailery.

Během zimní pauzy si sice nemůžeme užívat klasické "velké" seriály, ale to neznamená, že se nebude na co dívat. Každoročně stanice vypouštějí do světa zajímavé novinky. Tento leden se můžeme těšit na tyhle série. 


Premiéra: 5. ledna

Pokud máte chuť na nějakou fantasy podívanou, mohla by vám vyhovovat Shannara z produkce MTV, která se inspirovala u knih od Terryho Brookse. A přestože to podle prvních názorů není úplná trefa do černého, jde o zábavnou sérii, která oslní hlavně vizuálně.



Premiéra: 7. ledna

Kriminální pořadů je sice na obrazovkách dost, ale NBC má zřejmě dojem, že diváci ještě jednu policejní show snesou. A tak vyrukuje s Shades of Blue, ve které si hlavní roli střihla zpěvačka Jennifer Lopez. To není zrovna zárukou kvalitní podívané (její filmy jsou obvykle spíše průměrné), ale tentokrát tomu bude zřejmě jinak, první recenze hodnotí poměrně dobře.




Premiéra: 12. ledna

Seriál na motivy knižní série Mortal Instruments poběží na ABC a dočkáme se v něm partičky mladistvých, kteří budou ochraňovat svět proti démonickým silám. Knihy se už hrané podoby dočkaly, řeč je tu o ne úplně povedeném filmu Mortal Instruments: Město z kostí (2013), tak uvidíme, jestli si televizní podoba povede lépe.




Premiéra: 13. ledna

Komediální podívaná vychází z webové série, která sleduje osudy šestice učitelek. Nezní to sice kdovíjak zábavně, ale vypadá to, že by to mohla být slušná "bžunda". Seriál poběží na kabelové stanici TV Land.




Premiéra: 17. ledna

Do světa bohatých a rozmazlených nás vezme Damien Lewis, kterého velmi dobře znají fandové seriálu Homeland. Ten běžel na stanici Showtime a stejně tak novinka Billions, která vypadá na hodně dramatickou záležitost.


Kterým seriálu dáte šanci vy? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat