Chirurgové: Viděli jsme na pohřbu Cristinu nebo ne?

Jeden z herců vysvětluje, jak to bylo s Cristinou. POZOR, SPOILERY!!!

V poslední době se milovníci seriálu Chirurgové dočkali několika nepříjemných událostí. V desáté řadě opustila seriál Cristina (Sandra Oh), poté přišel šok v podobě smrti Dereka (Patrick Dempsey).

Na jeho pohřbu pak vedle Meredith (Ellen Pompeo) seděla brunetka, která zezadu připomínala právě Cristinu. A diváci se tak začali dožadovat vysvětlení toho, zda to byla ona nebo ne.

S odpovědí teď přišel představitel Owena Hunta Kevin McKidd:

"Cristina tam byla. Předpokládám, že Sandra měla práci a nebyla pro tuto epizodu k dispozici, což byl jediný důvod, proč byl použít dublér. Scéna s pohřbem byla zamýšlena tak, aby ukázala, že tu Cristina samozřejmě byla pro Meredith. Aby si uvědomila její přítomnost." 

A jelikož se samotná Sandra Oh vyjádřila v tom smyslu, že by se někdy na skok ráda vrátila, není důvod si myslet, že by existovala jiná příčina, proč si svou roli v daném dílu nezopakovala.

Co se ale týče některých dalších herců, tak je situace trochu jiná. Není tajemstvím, že si tvůrkyně seriálu Shonda Rhimes s některými nepadla do oka. Například se mluví o tom, že si vůbec nerozuměla s Katherine Heigl a nedávno Shonda přiznala, že jednu postavu zabila, protože si "nesedla" s jejím představitelem. Kdopak to jen mohl být, že...

Stáli byste o návrat Cristiny?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat