Arrow: Green Arrow přijde o ruku a Diggle dostane upravenou helmu

Vysmívaná helma se dočká úprav.

Nejdříve uklidním ty, kteří se bojí, že Oliver Queen přijde o ruku. Ano, přijde, ale bude to v seriálu Legends of Tomorrow (recenze). Jak už víte, v něm ústřední tým hrdinů/záporáků cestuje v čase. A v šesté epizodě se vydají do roku 2046, kde narazí na Green Arrowa (Stephen Amell). 

A ten samozřejmě bude vypadat trochu jinak, než v současnosti. Kromě toho, že bude starší na nás podle jednoho z tvůrců Marca Guggenheima čekají i další překvapení:

"Bude mu chybět levá paže a bude mít bradku. Myslíme si, že tahle epizoda bude obsahovat jedny z nejlepších věcí, které jsme kdy natočili."

Kromě jiného se dočkáme i Connora Hawkea, což je v komiksu druhý Green Arrow a syn Olivera Queena. 

Na vzhledu záleží

I další zpráva se týká jedné postavy ze seriálu Arrow, ale tentokrát Johna Digglea (Davis Ramsey). Určitě si vzpomínáte, že když se poprvé objevil jeho kostým Spartana, plno lidí si dělalo legraci z jeho helmy, která vypadala jako nepovedená verze toho, co nosí na hlavě Magneto z X-Menů. 

Je pravda, že helma se zdá být tak o tři čísla větší a tvůrci zřejmě tuší, že je třeba pár úprav. A podle Davida se chystají:

"Central City bude pracovat na úpravě na helmě pro Digglea. K tomu dojde a přijde to z Central City... uvidíme úpravy. V tom stylu, že nám Central City nabídne technologii, která nám pomůže bojovat s magií." 

Tak snad to zahrnuje i určité vizuální změny, protože helma opravdu nevypadá úplně nejlépe. Herec sám prý zatím novou verzi neviděl, ani neprozradil, kdy se objeví na obrazovkách, ale snad to bude brzy, chudák Diggle by si to zasloužil.

Jste zvědaví na Olivera z roku 2046?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat