Živí mrtví: Jaký bude mít Negan dopad na seriál? A je ujetější než Guvernér?

Ve druhé polovině šesté řady Živých mrtvých se představí legendární záporák.

Už víme, že v šesté řadě se konečně představí jeden z nejvýraznějších zloduchů z komiksu The Walking Dead Negan. Ztvární ho Jeffrey Dean Morgan a tvůrce komiksu Robert Kirkman prozradil, co bude účast Negana pro seriál znamenat:

"Nemůžu prozradit, ve které epizodě se objeví, ale byl obsazen, takže víte, že k tomu dojde a od základů to změní všechno, co děláme a to velmi zajímavým, drastickým a velmi děsivým způsobem."

V komiksové předloze stojí za několika hodně mrazivými událostmi (často úmrtími) a dá se předpokládat, že tomu bude podobně i v seriálu. Ostatně, už se ví, že v šesté řadě někoho umlátí svou neblaze proslulou basebalovou pálkou Lucille.

Je otázkou, kdy se Negan představí. Možná to bude někdy v prvních epizodách druhé poloviny šesté řady, možná se ukáže až na konci. Ale s jeho následovníky, takzvanými Saviors už jsme se seznámili v potitulkové scény z osmé epizody.



K Neganovi se pro server TVline vyjádřil i tvůrce seriálu Scott Gimple:

"Podle mého názoru, Guvernér (David Morrissey) byl více opovrženíhodný a poškozený. Negan je děsivý tím, že není psychopat. Je charismatický a zábavný. A svým způsobem přátelský. Ale vraždí a nějak ho to netrápí. Je hvězdou svého vlastního filmu a my všichni jsme vedlejší postavy. Není šílený. Ale nemůžete mu oponovat, protože on to má vše vymyšlené. Přesně ví, jak svět funguje. A on je tím, kdo má kontrolu. Negan má také bizarní smysl pro empatii. Uvědomuje si, že máte smůlu, pokud na něj narazíte, ale to nic nemění. Robert (Kirkman) stvořil jednu z nejlepších popkulturních postav v posledních dvaceti letech. A my ho opravdu chceme ztvárnit správně."

Tak jelikož Robert spolupracuje na seriálu jako konzultant, neměl by to být problém. Jste nadšení, že uvidíme Negana?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat