Živí mrtví: Jaká bude další epizoda? Jedna z dosud největších

Co nás čeká v únoru? POZOR, SPOILERY!!!

Letošní finále Živých mrtvých máme za sebou. Někdo ho považuje za fantastické, jiní tvrdí, že mělo velké rezervy. Ale ať tak nebo tak, odehrálo se v něm několik věcí, které budou mít dohru. Spousta diváků se tak určitě nemůže dočkat 14. února 2016, kdy se The Walking Dead vrátí s devátou epizodou.

Jeden z tvůrců Scott Gimple v dopise, který byl přečten v pořadu Talking Dead, slibuje, že se máme na co těšit:

"Nalákáme vás na nejpodivnější valentýnské dárky: chaos, teror, zármutek, hrdinství, tragédii a teror. Ano, dva terory. Přátelé, ve vší vážnosti, epizoda devět je jedna z největších epizod, které jsme kdy udělali. Greg (Greg Nicotero, spoluproducent, režisér a především muž, který dohlíží na masky v seriálu, pozn. redakce) a jeho ohromující tým čarovali. Nemůžeme se dočkat, až vám to 14. února ukážeme. Ujistěte se, že vaše set top boxy jsou v dobrém stavu a připevněte si bezpečnostní pásy k vašim pohovkám. Tohle bude obří. Někteří lidé dávají sladkosti, květiny a/nebo zábavné medvídky, ale tenhle Valentýn vám my dáme jarní premiéru The Walking Dead."

Proti svižnějšímu dílu asi nebude příliš lidí protestovat, zimní finále bylo poněkud pomalejší a mnohem méně akční, než někteří (včetně mě) doufali. Tak snad devátá epizoda bude větší divočina.

A pokud se tvůrci budou držet komiksové předlohy, tak nás čeká minimálně jedna hodně drsná scéna. V komiksu se také skupinka lidí vydala mezi zombíky, ale díky tomu, že syn Jessie začne halekat, nemrtví zaútočí. Jessie (Alexandra Breckenridge) čapne Carla (Chandler Riggs) a nechce ho pustit, takže se Rick (Andrew Lincoln) rozhodne ji useknout paži. Nakonec to vyústí v její smrt.

Jestli se scenáristé budou inspirovat u komiksu, to můžeme jen hádat, ale podle závěru osmé epizody by se dalo soudit, že ano. Ale to se dozvíme až 14. února. Tedy, pokud někdo nevykecá detaily dříve.

Líbilo se vám zimní finále nebo jste od něj čekali víc?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat