Živí mrtví: Jak se jedna z hereček dozvěděla, že v zimním finále zemře její postava?

A kdo jí to sdělil? POZOR, SPOILERY!!!

V letošním posledním dílu (recenze) šesté řady The Walking Dead jsme byli svědky toho, že to pěkně schytala Deanna. Její představitelka Tovah Feldshuh o tom byla samozřejmě informována dříve a to jedním z tvůrců Scottem M. Gimplem:

"Byl nesmírně ohleduplný a měl dojem, že má povinnost mě o tom informovat. Je ten nejlepší muž. Prohlížela jsem si různé nemovitosti k pronájmu, když se o tom dozvěděl a hned mi zavolal. A já jsem tohle tajemství chvíli skrývala. Všichni v The Walking Dead se setkají se smrtí a žádnému herci to není sděleno nebo mu nevolají s velkým předstihem. Často je to jen pár týdnů předtím."


Herečka také poznamenala, že měla pár nápadů, které set týkaly její postavy:

"Mým dalším nápadem bylo to, že i když jsem byla pokousaná, byla jsem také tou, kdo má lék. V mé krvi. Já jsem ta, kdo je imunní a nějak bych mohla přežít. Ale to teprve uvidíme."

Ne, že by Tovah nebyla sympatická, ale těžko předpokládat, že scenáristé na něco takového přistoupí. Je pochopitelné, že by herečka chtěla v tak úspěšném seriálu zůstat ještě nějakou dobu, ale bylo by hodně velkým překvapením, kdyby tvůrci tuhle myšlenku přijali a zakomponovali do seriálu.

Ale když už nic jiného, tak může být Tovah spokojená, že Deanna nedošla bez boje.

Líbil by se vám nápad s tím, že by Deanna přežila?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat