Živí mrtví: Co čeká na Carol a Morgana v dalších dílech?

Jak se bude vyvíjet vztah téhle rozdílné dvojice? POZOR, SPOILERY!!!

Z původně domácí puťky Carol (Melissa Suzanne McBride) se postupem času vyklubala hodně výkonná bojovnice, naopak z Morgana (Lennie James) se nám stal pacifista, který by nejraději protivníky pozval k táboráku a zpíval s nimi písně o lásce a přátelství. Bylo tak jasné, že tihle dva se jednou střetnou. A stalo se. V zimním finále (recenze) si své rozdílné názory sdělili hodně ráznou cestou (porvali se jako psi).

Jejich spor bude samozřejmě pokračovat. Jak? To naznačil tvůrce komiksové předlohy Robert Kirkman, který spolupracuje i na seriálu:

"Ve druhé polovině šesté řady bude pokračovat protichůdný vztah Morgana a Carol a také to, že budou stát proti sobě a budou se snažit přijít na to, jak vedle sebe fungovat, i když se nemají zrovna v lásce. Jejich konflikt je důležitou součástí druhé poloviny této řady. Konfrontace, která začala ve sklepě bude pokračovat napříč danou řadu a bude eskalovat. Uvidíme, jak se jejich vztah bude měnit a vyvíjet a růst a to velmi zajímavými způsoby."

Rovnou přiznám, že já jsem v týmu Carol. Ve světě, kde vás lidé zabijí jen proto, že chtějí vaše boty, není zrovna místo na útlocitnost a ohledy. A Morgan si (nejen v mém případě) si nezískal příliš sympatií, když nechal naživu jednoho z Wolves, což zákonitě muselo vyústit v pořádný průšvih. A stalo se.

To, jak se bude vztah Caron a Morgana dál vyvíjet, se dozvíme příští rok, druhá polovina šesté řady Živých mrtvých začíná 14. února 2016.

Komu fandíte? Carol nebo Morganovi?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat