Hvězdné války: Je stále v plánu hraný seriál nebo ne?

Odpovídá prezidentka Lucasfilmu.

O hraném seriálu ze světa Star Wars se mluví už roky. Jenže zatím se do produkce nedostal a vyvstala tak otázka, zda se vůbec v dohledné době dočkáme. Vypadalo to, že Star Wars: Underworld je na dlouhou dobu u ledu. Odpověď na to má prezidentka Lucasfilmu Kathleen Kennedy, která byla tázána, zda je seriál, pro který měl George Lucas napsat už cca 100 scénářů, odložen na neurčito:

"Ne, ne, zajímavé je, že jde o oblast, u které jsme strávili spoustu času; pročíst si materiál, který vytvořil, je něco, čemu bychom se rádi věnovali. A byla tu i hra 1313... Takže náš přístup je takový, že se ničeho z toho nechceme zbavit. Je to poklad. A je to něco, u čeho trávíme spoustu času, diskutujeme o tom a je velmi dobře možné, že na tom později budeme pracovat. Určitě o to máme zájem."

Zní to docela dobře, ale ne tak dobře, jako kdyby řekla: "Natáčení začne v lednu příštího roku" nebo něco podobného. To, že se uvažuje o vzniku, je sice fajn, ale podobné fráze padají už dlouho a zatím si nejsem vědom toho, že by padla první klapka.

Ale Disney, který vlastní Lucasfilm, si snad nenechá ujít možnost zaútočit i na televizní obrazovky. Ostatně počítačově animované seriály Star Wars jsou hodně oblíbené, hraný by také určitě zabodoval. Sice by byl dražší, ale Disney není zrovna chudá společnost.

Tak uvidíme, zda se skutečně dočkáme, já bych nebyl proti. Co vy? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat