10 nejhorších seriálových postav podle diváků

Které padouchy fanoušci prostě milují nenávidět?

Správně by se mělo fandit hrdinům, ale většina z nás má slabost i pro ty špatné. Obvykle jim sice nebudeme držet palce, ale líbí se nám, jak je nemáme rádi a přejeme jim, aby se jim všechno to, co provádí ostatním, vrátilo. 

Server The Atlantic se rozhodl, že se zeptá televizních diváků, kteří jsou jejich nejoblíbenější zloduši. Tady je deset těch nejlepších (respektive nejhorších)

10. Hannah Horvath (Lena Dunham) ze seriálu Girls

Hannah není typickou záporačkou v tom smyslu, že by stahovala nevinné z kůže, ale její osobnost není zrovna oslňují. Je to sice chytré děvče, ale také sebestředné a hodně nesnesitelné. Zahledění sama do sebe prostě není vlastností, která vám zajistí oblibu u ostatních. 

9. Gus Fring (Giancarlo Esposito) ze seriálu Perníkový táta

V Breaking Bad je dost záporných postav, ale Gus se mezi nimi rozhodně neztratí. V honbě za mocí a prašulemi se neštítí doslova ničeho a není vůbec moudré se mu postavit do cesty. Ten, kdo to udělá, obvykle pozná, že to bylo jedno z nejhorších rozhodnutí v jeho životě.

8. Marnie Michaels (Allison Williams) ze seriálu Girls

Hannah není tou nejhorší ze seriálu Girls, předběhla ji Marnie. Ta se na první pohled nezdá být kdovíjak zákeřná, ale její touha vše kontrolovat a slabost pro zadané muže z ní dělají pěknou potvoru. 

7. Joffrey Baratheon (Jack Gleeson) ze seriálu Hra o trůny

Co by to bylo za přehled padouchů bez tohoto královské incestního spratka, který pro zábavu střílí kuší do živých lidí a provádí mnohem, ale mnohem horší věci. Vlastně je docela překvapením, že Joffrey skončil až na sedmém místě, protože je to hodně odporná postava. 

6. Walter White (Bryan Cranston) ze seriálu Perníkový táta

Walter je spíše antihrdina, který se přidal na "temnou stranu", aby zajistil svou rodinu, ale postupem času začal provádět věci, které nebyly zrovna sympatické. Z bývalého učitele chemie se stal někdo, z koho se stahovaly půlky hrůzou. 

5. Pete Campbell (Vincent Kartheiser) ze seriálu Šílenci z Manhattanu

Rozmazlený fracek, který si myslí, že je lepší než ostatní. To je Pete. Jednoduše má pocit, že si může dovolit vše a rád dává najevo, že on je hvězda, které jiní nesahají ani po kotníky. Jedním slovem snob. Dvěma slovy, nesnesitelný snob. 

4. Fitzgerald Grant (Tony Goldwyn) ze seriálu Skandál

Když jste prezidentem, je těžké ubránit se tomu, aby vám nestoupla moc do hlavy. A Grant to nezvládl. Stal se z něj úděsně povýšený hajzlík, který má dojem, že může všechno. Plus je to člověk, který se rád nechává ovládat svými pudy. 

3. Jim Moriarty (Andrew Scott) ze seriálu Sherlock 

Úhlavní protivník Sherlocka (Benedict Cumberbatch) je maniak, který se vyžívá v násilí. Ale není to bezmyšlenkové monstrum, je vysoce inteligentní, což z něj dělá ještě mnohem nebezpečnějšího psychopata, který využije každé příležitosti, aby ublížil ostatním. 

2. Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) ze seriálu Hannibal

Vysokou inteligencí se pyšní i doktor Hannibal Lecter, který je uznávaným psychiatrem, ale v soukromí svého domova si rád odpočine u vaření dobrého jídla. Ovšem, problémem je, že hlavní surovinou, kterou používá, je lidské maso. Kromě toho je to výtečný manipulátor, který s velkou oblibou dělají z lidé figurky na své šachovnici.

1. Ramsay Bolton (Iwan Rheon) ze seriálu Hra o trůny

Ve Hře o trůny se to záporáky jen hemží, ale podle čtenářů The Atlantic je tím naprosto nejhorším Ramsay Bolton. A je pravda, že je to psychopat jako vyšitý. Uřezávání penisů, stahování z kůže, znásilňování, to je něco, co si opravdu užívá a to každou vteřinu. Není vůbec těžké ho nenávidět. 

Která seriálová postava je podle vás ta úplně nejhorší? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů: