Živí mrtví: Pravda o Glennovi odhalena. A ukázka ze zimního finále

Konečně jsme se dočkali. POZOR, SPOILERY!!!

Pár týdnů si fandové Živých mrtvých lámali hlavu tím, zda Glenn (Steven Yeun) přežil útok zombíků, když mezi ně spadl (tedy byl shozen). Objevovaly se různé teorie, jak mohl uniknout z jejich spárů a tvůrci si s námi navíc vesele pohrávali, když například odstranili jméno Stevena z titulků. Spousta lidí tak byla jako na trní. Ale už mohou být v klidu (alespoň na chvíli).

Glenn je naživu. Podařilo se mu to, co mnozí tipovali (a dokonce se při podobné aktivitě fotili, aby ukázali, že je to možné), dostal se pod popelnici, kam za ním chodci nemohli.

Samozřejmě, hromada diváků je ráda, že tahle oblíbená postava přežila, na druhou stranu, jiní se cítí trochu podvedeni, protože byl kolem smrti Glenna velký humbuk. Ale bublina nakonec splaskla a ukázalo se, že tvůrci diváka tak trochu tahali za nos.

I sám Steven byl nesvůj z toho, že musel jeho osud držet v tajnosti:

"Cítil jsem se špatně, protože jsem nemohl nic říct své rodina a kamarádům."

Ale Glenn a jeho nová společnice Enid (Katelyn Nacon) zatím nemají vyhráno, stále nejsou v bezpečí. I když těžko si představit, že by scenáristé nechali Glenna přežít, aby ho následně někdo zabil. Ovšem, úplně vyloučené to není, stále je tu možnost, že ho (stejně jako v komiksu) odpraví Negan (Jeffrey Dean Morgan), který už v této řadě seznámí nějakého nebožáka se svou basebalovou pálkou Lucille.

PODOBNÉ ČLÁNKY: NEGAN NĚKOHO UMLÁTÍ K SMRTI UŽ V ŠESTÉ ŘADĚ

Příští týden na nás čeká poslední epizoda tohoto roku a to, na co se těšit, zjistíte z následující upoutávky.

Co říkáte na odhalení pravdy o Glennovi?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat