Živí mrtví: Jméno představitele Glenna se už neobjevuje v úvodní znělce

Jméno Steven Yeun zmizelo. POZOR, SPOILERY!!!

Posledních pár dnů se snad neřeší nic jiného, než jestli postava Glenna (Steven Yeun) z Živých mrtvých opravdu zemřela nebo ne. Někteří věří, že ano, jiní si myslí, že vnitřnosti, které jsme viděli, patří Nicholasovi. A objevují se i další teorie. 

Kde je pravda, jsme se v nové epizodě nedozvěděli, ale jak bylo řečeno v rozhovoru s jedním z tvůrců, osud Glenna bude odhalen v následujících pár dílech. Pozorní diváci si ale už teď mohli všimnout, že jméno Steven Yeun už se neobjevuje v úvodní znělce. 

To ale samozřejmě neznamená, že Stevena už neuvidíme. Zaprvé, showrunner Scott M. Gimple prozradil, že se v určité podobě Glenn vrátí (celý rozhovor). A zadruhé, je tu možnost, že nás stanice AMC jen tahá za nos a chce nás dál napínat. 

Aktuální díl se zaměřil na postavu Morgana (Lennie James), ale přesto v titulcích figurovala jména ostatních herců, i když v epizodě k vidění nebyli. V přehledu chyběl jen Steven. Ale fandové Glenna ještě nemusejí házet flintu do žita. Už jen proto, že byl jeho představitel spatřen na natáčení dalších epizod. 

Myslíte, že je Glenn po smrti nebo nás chce AMC jen zmást? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat