Uvidíme znovu Constantina v seriálu Arrow?

Odpovídá výkonný producent Marc Guggenheim.

Máme za sebou epizodu Haunted, ve které se objevil i John Constantine (Matt Ryan). A přestože to bylo fajn, mnozí si stěžují na to, že měl málo prostoru. Fandové hlavního hrdiny komiksu Hellblazer tak doufají, že se Constantine do seriálu Arrow vrátí.

Zda tomu tak bude, na to odpovídal výkonný producent Arrowa Marc Guggenheim pro server Deadline:

Tak Marcu, rovnou k věci - uvidíme ještě Johna Constantinea v Arrowovi? 

"Nemáme to v plánu. Vždy to bylo zamýšleno jako jednorázová věc."

A jak se vám vůbec povedlo dostat Matta Ryana na natáčení do Vancouveru, když hraje ve hře Thérése Raquin na Broadwayi s Keirou Knightley?

"Řeknu vám, že to bylo trošku záludné. Ona hra znamenala pár výzev, pokud jde o čas a věřte tomu nebo ne, začalo to vypadat, že se nám to nepodaří nebo, že budeme mít jen jeden den. Byla to opravdu výzva."

Jedna z věcí, která nebyla úplně to pravé ořechové a to říkám jako velký fanda komiksů Hellblazer, je seriál Constantine, který minulý podzim neodstartoval úplně nejsilněji a nikdy se mu nepodařilo z toho úplně vzpamatovat. Jaký je podle tebe důvod, že seriál Constantine neuspěl? 

"Je tu mnoho pořadů, mnoho obsahu napříč stanicemi, kabelovými kanály a streamovacími společnostmi, je velmi ale velmi obtížné zaujmout. A jsem si jistý, že páteční vysílací čas také vůbec nepomohl. Ale je tu mnoho různých skvělých seriálů, kterým se nepovedlo najít publikum a nemá to nic společného s jejich kvalitou."

Na počátku týdne unikla epizoda Haunted na internet, co si o tom myslíš a jaký to podle tebe bude mít dopad?

"Samozřejmě, že jsme z toho nebyli nadšení. Snažíte se uklidnit tím, že si říkáte, že neexistuje něco jako špatná publicita, ale očividně to není způsob, jakým bychom si přáli, aby lidé zhlédli tuhle epizodu. Částečně také proto, že šlo o pirátskou verzi bez dokončených speciálních efektů, zvuku a barev.


Constantine není jediným crossoverem, v prosinci se chystá další crossover s Flashem a samozřejmě s novinkou Legends of Tomorrow. Jak se bude letošní crossover Arrowa a Flashe lišit od toho prvního? 

"Je tu hromada věcí, které jsou na letošním crossoveru skvělé a jednou z nich je fakt, že půjde o skutečně dvoudílný příběh, na rozdíl od minulého roku, kdy šlo o dvě nepropojené epizody, kde každá měla svůj vlastní začátek, prostředek a konec. Jde o velkou dvoudílnou událost, jednoho velkého záporáka a očividný start Legends of Tomorrow. Ale současně si myslím, že zábavné na tom je, že nebudete mít pocit, že jde o pilot Legends of Tomorrow. Působí to jako epizoda Flashe a poté epizoda Arrowa. Je to skutečná dvouhodinová Flash/Arrow událost, ve které se prostě představí některé nové postavy, které budou důležitou součástí Legends of Tomorrow."

Objevila se hromada postav z DC Universe, Arrow, Flash, Legends, Black Canary je teď součástí týmu, ale kdo je vaší vysněnou postavou od DC? 

"Víte, miluji Batmana. Je pravděpodobně mou nejoblíbenější postavou od DC a samozřejmě bych ho rád viděl v Arrowovi, ale to se rozhodně nestane v blízké době. Takže to zůstává snem, ale máme hromadu jiných snů, které se splnily, opravdu si nestěžuji. Víte, vždy říkáme, že nemáme v plánu představit tolik postav od DC na obrazovce. Ale na konci první řady Arrowa jsme nabídli Deathstrokea a to dříve, než jsme měli v plánu, nikdy jsem neměli v plánu představit Huntress, neměli jsme v plánu představit Roye Harpera tak brzy. A to vše se stalo jen v první řadě. Když se podíváme, kde jsme teď, máme za sebou čtyři roky, máme dva běžící seriály, jeden se chystá, ptáme se, jak k tomu došlo. A musíme se štípnout, abychom se ujistili, že je to pravda."

Jsem trochu (hodně) zklamán, že už se Constantine zřejmě nevrátí, ale v Arrowovi bezpochyby uvidíme další hromadu zajímavých postav, což mě trochu uklidňuje.

Jak se vám líbila epizoda Haunted? A kterou další postavu od DC byste v seriálu rádi viděli?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat