Zpěvák Marilyn Mason si chce zahrát v seriálu Gotham

Vzhledově by se tam docela hodil.

Není výjimečné, že si tvůrci přizvou do seriálu nějakou pěveckou hvězdu. Nedávno se například Ed Sheeran objevil v The Bastard Executioner (recenze). Ovšem úplně běžné není, že zpěváci spustí kampaň, ve které žádají fanoušky, aby je podpořili ve snaze se procpat do nějakého pořadu. Občas se to ale stane.

Excentrický (tím excentrický je myšleno, že vypadá jako kombinace mima a hororového zabijáka) zpěvák Marilyn Mason se rozhodl, že své následovníky na Twitteru požádá o odpověď na otázku:

"Nelíbil by se vám Gotham ještě víc, kdybych si v něm zahrál i já?" 

Těžko asi čekat, že by tam zaznělo příliš negativních názorů, plno lidí určitě rádo uvidí milovníka výrazného make-upu znovu na obrazovce. Nebylo by to poprvé, co by si Manson vyzkoušel skotačení před kamerou v nějakém seriálu. Už jich má na kontě slušné množství, pro příklad Zákon gangu nebo Californication, takže není úplný herecký panic.

Druhá řada Gothamu, která nedávno odstartovala, se bude soutředit na záporáky a těch se v Batmanovském universu objevují spousty. Jistě by se v komiksech našel někdo, na koho by se Manson hodil. A pokud ne, tak by se holt vytvořil nový šílenec, žádný problém.

Nezbývá než se zeptat na podobnou otázku jako zpěvák - Líbil by se vám v seriálu Gotham?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat