Kdy se dozvíme pravdu o Glennovi? Přijde Rick o ruku? A našel Eugene lásku?

Velký rozhovor s mužem, který dohlíží na The Walking Dead. POZOR, SPOILERY!!!

Včera jsem vám nabídl rozsáhlý rozhovor s výkonným producentem Živých mrtvých Davem Alpertem (celý rozhovor), ale to není samozřejmě jediný tvůrce, který se rozpovídal (nejen) o překvapivé smrti Glenna (Steven Yeun). Tentokrát redaktoři serveru TVline vyzpovídali samotného showrunnera (dohlíží na každodenní natáčení) Scotta M. Gimplea. Co všechno prozradil? 

Je Glenn opravdu mrtvý? 

"Na to nebudu odpovídat." (smích)

Zdá se, že někteří lidé už se smířili s tím, že umřel, ale dostali se do fáze, že jsou otrávení z možnosti, že byli podvedeni a může být naživu. Nějaké obavy z negativních reakcí? 

"Určitě jsem chtěl, aby diváci měli emocionální reakci. Jsou tu zvraty a překvapení a dějí se špatné věci. Nakonec, to vše je součástí většího příběhu. Já doufám, že publikum prostě počká, aby vidělo větší příběh a dozvědělo se, jak to dopadne. Je to jako by přestali sledovat film v jeho polovině, což musí, protože mezi jednotlivými částmi je týdenní pauza. Ale stále jsme v polovině filmu.

Byla tahle scéna záměrně natočena tak, aby dala divákům naději, že to nebyly Glennovy vnitřnosti? 

"Byla natočena tak, jak byla natočena a sestříhána tak, jak byla sestříhána a bylo to záměrné. Strávil jsem hodně času u stříhání, takže je na vás, jak to přijmete."

Můžeme říct, že tento týden byl jedním z těch, kdy jste si přál to, aby pořad Talking Dead (talkshow, ve které se řeší události z Živých mrtvých) neexistoval? Byl jste svým způsobem donucen poskytnout fanouškům vysvětlení. Nic neříct nebyla možnost. 

Mám rád Talking Dead, protože žijeme v době, kdy dojde ke konverzaci, ať se děje, co se děje... Je to trošku ošemetné, ale ve finále prostě budete mluvit. Takže je fajn, že jsme začali hned potom. 

Budeme muset čekat dlouho, než se dozvíme definitivní odpověď na to, jaký je jeho osud?

Ne hrozně dlouho. Bude to v první polovině řady. Zbývá jen pět epizod. 

A teď pár otázek, které se netýkají Glenna. Jaký má význam zranění na Rickově ruce? Zdá se, že ho to velmi trápí. Může se nakazit tak, že se vnitřnosti chodce dostanou do otevřené rány?

"Určitě je to možné, ale v seriálu jsme to zatím neřešili. Půjdu proti proudu a řeknu něco, co je konečné: Rick je v pořádku, bez ohledu na jeho zranění. Jeho ruka přežije. Bude mít obvaz. Bude použita mastička. Ale on se z toho dostane."

Jak se změní věci pro Carol poté, co lidé zjistili, že je více než jen drsná kuchařka? 

"Pro Carol to bude obtížné. Je ráda neviděná. To, co musela v závěru epizody udělat, ji tíží. Když Morgan řekl: ´Nebudete se ti to líbit,´ to je věc, kterou nechcete slyšet, věc, kterou celou dobu během toho všeho vraždění ignorovala. A když to slyšela a cítila, tížilo ji to. A když uvidí, že ji zřejmě budou lidé vděční, to pro ni bude obtížné."

Nemýlíme se, když máme pocit, že přeskočila jiskra mezi Eugenem a Denise? 

"Žádná jiskra tu není a lidé uvidí proč. Ale chápu, že si to lidé myslí. Eugene je švihák."

Chystá se pomalejší epizoda?

"Nechci žádnou epizodu nazvat pomalejší, ale vím, co tím myslíte. Ty první tři byly jako, ´Co se to kruci děje?´ Bylo to velmi intenzivní... Blíží se odlišné typy epizod. Děj nabídne nějaké odbočky, které nám přinesou jiný styl příběhů. Ty první tři byly zábava a itenzivní pro všechny z nás, kteří jsme na nich pracovali. Chtěli jsme tuhle řadu začít s touto částí příběhu. Udělal jsem to a divil se, že mě lidé nezmlátili."

Jaký je podle vás osud Glenna?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Glenn bude ok :-D bude muset protože jinak bude TWD bez smyslu a Rick bez anděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud přežije, tak si bude Rick bude muset najít jiného anděla :D. Podle tvůrců Glenn, kterého známe, umřel určitě.

      Vymazat