Arrow: Dostat Constantinea do seriálu byla fuška. A jaký bude jeho vztah s Oliverem?

Nebudou to kamarádi. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

NBC sice komiksový seriál Constatine odpískala po jedné řadě (což je trochu škoda, zázrak to nebyl, ale slušná zábava ano), ovšem neznamená to, že hlavního hrdinu už neuvidíme. Asi víte, že John Constantine (Matt Ryan) se objeví v jiném komiksovém seriálu od DC Comics a to Arrow.

Ale domluvit to nebylo vůbec snadné. To prozradil představitel Constantinea anglický sympaťák Matt Ryan:

"Pohnuli nebem a Zemí, aby mě tam dostali. Začal jsem zkoušet hru s Keirou Knightley v New Yorku a to prvního září. A to byl původně datum, kdy se mělo na této epizodě pracovat a já bych nebyl schopen se na ní podílet kvůli nedostatku času. Ale všichni táhli za jeden provaz, něco posunuli a nakonec to opravdu vyšlo."

Je rozhodně fajn, že uvidíme Matta v Arrowovi. Díky tomu funguje pocit, že se jednotlivé série od DC Comics odehrávají ve stejném universu. A můžeme se prý těšit na něco víc, než jen cameo.

Zatím se počítá s tím, že se Constantine objeví jen jednou, ale to se samozřejmě může změnit a je možné, že se dočkáme další návštěvy tohoto drsňáka v baloňáku.

Pokud jde o to, proč se John v seriálu ukáže, tak důvodem je to, že Oliver (Stephen Amell) potřebuje pomoc s oživenou Sarou Lance (Caity Lotz). Asi netřeba připomínat, že poté, co se vyčvachtala v Lazarus Pit, je poněkud... divočejší (a že byla hodně divoká už předtím).

Ovšem, jak prozradil Matt, Oliver a Constantine nebudou zrovna přátelé, ale spíše známí, kteří mají společnou minulost. A jediný důvod, proč se rozhodne pomoci je, že je Oliverovým dlužníkem. Jak k tomu došlo, to se zatím neví.

Rozhodně se ale můžeme těšit na zajímavé situace:

"John ví, že kromě tohoto světa existují i jiné světy a je zvyklý potýkat se s těmito věcmi každodenně. Takže přivést ho do skupiny lidí, kteří s něčím takovým nemají zkušenosti, je fascinující. A John je arogantní zmetek, takže jsou z něj trošku zaskočení. Víte, on je chlapík, který ukáže prostředníček ďáblovi. Takže tu máme tohoto arogantního chlapíka v baloňáku... a Olivera Queena. Je to skvělé!"

Danou epizodu uvidíme už 4. listopadu a ponese název Haunted.

Těšíte se na setkání Arrowa a Constantinea?


Zdroj: TV Insider

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat