Producent seriálu Hra o trůny chystá další fantasy projekt

Co se o něm ví?

Frank Doelger je zkušeným producentem, který má na kontě spoustu seriálů. Aktuálně hlavně Hru o trůny, pracoval na všech pěti dosavadních řadách.

Právě Frank spojil síly s dalším profíkem v oboru, producentem Jonathanem Stampem, který pro změnu makal na skvělé historické podívané Řím (taktéž běžela na HBO) a společně s německou filmovou společnosti Beta Film se pustili do příprav dvanáctidílného seriálu nazvaného The Perished Land.

Seriál by se měl objevit v roce 2017 a bude zasazen do fiktivní země Talanton, která je popisována jako kombinace Pána prstenů a Avatara. Ale bez ohledu na přírodní krásy, nejde zrovna o idylické místo. Je plné pomstychtivých duchů a nadpřirozena, které je denním chlebem pro tamější obyvatele.

Scénář napíší Stamp s Doelgerem a chtějí do něj promítnout reálné události z lidské historie, jako jsou válečné konflikty, různé ideologie, náboženství a podobně.

To není úplně originální, ale rozhodně to zní zajímavě. Pánové mají bohaté zkušenosti s historickými/fantasy seriály a to se určitě do novinky promítne.

Uvidíme, zda po projektu hmátne nějaká stanice. Ale divil bych se, kdyby ne. Fantasy podívané jsou v módě.

Dali byste The Perished Land šanci?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat