Levák Bob konečně zavraždí Barta Simpsona. Jak?

V letošní halloweenské epizodě se Levák Bob dočká své vysněné pomsty.

Už roky sledujeme Leváka Boba, jak se snaží odstranit (rozumějte, rozkuchat) svou nemesis v podobě Barta Simpsona. Ale zatím nikdy neměl štěstí a žlutý grázlík mu vždy proklouzl mezi prsty.

Tvůrci seriálu si ale řekli, že je na čase, aby to Bobovi konečně vyšlo a dopřejí mu pocit uspokojení v letošním halloweenském speciálu.

A jakým způsob odchodu ze světa Barta čeká? To popsal jeden z tvůrců Al Jean:

"Probíhají sázky na to, jaká bude jeho smrt. A co vám prozradím je to, že: Všichni, kdo si vsadili vyhrají, protože bude zavražděn hromadou různých způsobů." 

Chudáka Barta očividně nečekají hezké časy. Tvůrci mají v tomto ohledu hodně bohatou fantasii, každý čarodějnický speciál je natřískán ujetými úmrtími a svůj talent pro brutalitu scenáristé neustále předvádějí díky Itchymu a Scratchymu, takže je jasné, že pro Barta také vymyslí něco, co bude hodně divoké.

K dlouho vysněnému vítězství Leváka Boba Al Jean dodává:

"Nikdy jste neviděli Road Runnera (onen superrychlý pták, který neustále uniká kojotovi v seriálu z roku 1966, pozn. redakce) prohrát. Tentokrát to uvidíte. Jeho celý život byl o zabití Barta, takže co se stane pak? Zaměříme se na Boba, který bude mít poprvé pocit, že dosáhl svého cíle, na kterém pracoval celý život." 

Jak se těšíte na další čarodějnický speciál Simpsonových? Přejete Bobovi, aby konečně dosáhl svého?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat