Jon Snow jako gay, Natalie Dormer a její prasečí nos, herci ze Hry o trůny mluví o dost podivných tématech

Trojice herců z fantasy seriálu nejen o tom, co čekají od šesté řady.

Na newyorském Comic-Conu se samozřejmě objevila i část herecké skvadry z fantasy hitu Hra o trůny. A právě na této akci si trojici herců, konkrétně Natalie Dormer (Margaery Tyrell), Keishu Castle-Hughes (Obara Sand) a Finna Jonese (Loras Tyrell) odchytili redaktoři Entertainment Weekly a zavalili je otázkami.

Například došla řeč na to, jak reagovali na drsnou smrt Oberyna Martella (Pedro Pascal):

"Dozvěděla jsem se, že budu hrát jeho dceru a vyšilovala jsem, když jsem tuhle epizodu sledovala. Má spolubydlící mi říká, ´Je to jen seriál, proč jsi z toho rozhozená?´ No protože je to můj táta," popsala Keisha.

"Byl to neuvěřitelný souboj se skvělou choreografií. Pedro téměř vždy odmítl, aby za něj zaskakoval jeho dublér. Trénoval znovu a znovu. Když sledujete seriál, uvědomíte si, kolik snahy do toho vložil, jen aby ho..." dodává trochu posmutněle Natalie.

Natalie Dormer a Denise
Mimochodem, právě ona je aktuálně terčem posměšků, protože ji někteří přirovnávají k nové přítelkyni Kermita z Muppetů. To není zrovna lichotivé, ale herečka má pocit, že si za to může trochu sama a bere to s humorem:

"Ve třetí řadě byla scéna, kde jsem se na útesu procházela se Sansou a vyprávěla jí, jak se mi posmívali jako malé dívce kvůli nosu. Na večeři s Davidem a Danem (David Benioff a D. B. Weiss, tvůrci seriálu, pozn. redakce) jsem je požádala, ´Mohli byste použít tu část s prasečím nosem? Byla jsem ve škole šikanovaná a zvykla jsem si, že mi říkají, že mám prasečí nosní dírky. Čelila bych tak svým vlastním démonům a bylo by to jako ukázat prostředníčky těm, kteří mě v dětství šikanovali. Když se podíváte na DVD, tak mě uvidíte v zákulisí chrochtat. Když jsem viděla, že má Kermit novou přítelkyni, došla jsem názoru, že bych za to mohla být zodpovědná. Já sama jsem vytáhla prasečí tématiku." 

Finn Jones
Herci se také zmínili o šesté řadě. Keisha by například byla velmi ráda, kdyby se Obara setkala s Aryou Stark (Maisie Williams) a to z jednoduchého důvodu, jde o její oblíbenou postavu.

Ovšem, Finn Jones vyrukoval s nejvíce překvapivým přáním:

"Myslím si, že by Loras změnil Jona Snowa v gaye. Rád bych viděl, kdyby se to stalo. ´Nevíš nic, Jone Snowe.´ Naučil bych ho jednu či dvě věci.". 

Samozřejmě, že to prohlásil s humorem. Ale další jeho dohad, který se týká konce seriálu, už je míněn vážněji:

"Myslím, že tu bude obrovský souboj mezi ledem a ohněm. Myslím, že led a oheň se zničí navzájem v obrovské válce, zničí celé Západozemí a myslím, že spousta lidí zemře. A z popela vzejdou ti, kteří vybudují nové Západozemí. Možná Bran, Hodor, Brienne, Tyrion."

Rozhodně zajímavá spekulace. Ale na to, jak seriál skutečně skončí, si počkáme ještě pár let. Vypadá to, že vzniknou minimálně další dvě řady, tedy sedmá a osmá. Šestá pak odstartuje na jaře příštího roku.

Jak se na ni těšíte?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat