50 Cent perlí. Sledovanost hitovky Empire prý klesá kvůli "buzna" obsahu

Známý rapper má vysvětlení, proč si Empire pustilo méně diváků.

Seriál Empire, který se odehrává v hip-hopové branži, patří k nejúspěšnějším seriálům poslední doby. Přesto druhý díl druhé řady sledovalo o něco méně diváků, než v případě premiérové epizody. Naštěstí je tu rapper 50 Cent, který ví, co je příčinou odlivu určité části publika. 

O své vysoce profesionální vysvětlení se podělil na Instagramu.

"Dnešní epizodu Empire si naladilo o 3 miliony méně diváků!!! Dívali jste se? Nemohli jsme vystát hromadu blbostí o gayích a celebritách!!!"

50 Cent se věnuje rapu, takže musí vypadat jako drsňák a gayové jsou přece hrozně zženštilí (to je ironie, pokud to není zřejmé), tím pádem je nutné je kritizovat. Nebylo to poprvé, co se rapper pustil do homosexuálů, i když je v tomto ohledu trochu schizofrenní. Například podporuje gay manželství. 

Na druhou stranu, není tajemstvím, že se poblíž homosexuálů necítí dobře a znervózní. Asi má strach, že pokud by se k nim otočil zády, tak mu hned někdo začne osahávat hýžďovou oblast. A nedejbože, kdyby mu snad spadly klíče nebo telefon a on se pro to sehnul, to by ho určitě někdo znásilnil. 

Pokud jde o sledovanost Empire, tak k určitému poklesu došlo, jestliže se bavíme o divácích, kteří sledují seriál během premiéry. Ale zase vzrostlo množství těch, kteří si ho nahrávají a pouštějí později. Rozhodně nedochází k výraznému odlivu publika v celkovém měřítku. 

Není ale překvapením, že 50 Cent není fanouškem Empire. Sám produkuje podobný seriál a to Power, který běží na kabelové stanici Starz:

"Empire je sr*čka, kterou byste měli dostávat zadarmo. Ale Power je něco, za co se vyplatí zaplatit, běží na prémiové kabelovce STARZ."

Je pravda, že sledovanost Power roste (finále druhé řady si pustilo 1,54 milionů diváků), ale například zmíněnou druhou epizodu nové řady Empire zhlédlo 13,74 milionů lidí.

Mimochodem, daný komentář o Empire 50 Cent z Instagramu smazal. 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat