Živí mrtví: Herci mluví o další řadě. A z Carla prý bude konečně frajer

Nevím, jak vy, ale já nejsem zrovna fanda Carla Grimese (Chandler Riggs). To se ale možná změní.

Nebudu lhát, nemám rád Carla z Živých mrtvých, přijde mi jako pěkný "vopruz". A to i na poměry děcka/teenagera, kteří jsou v seriálech a filmech obvykle hodně otravní. Carl je ale pro mě jednou z největší osin v zadku, které jsem za poslední roky v televizi/kině viděl.

Vypadá to ale, že v další řadě Živých mrtvých by tomu mohlo být jinak. Na akci Fan Expo Canada 2015 to prozradila trojice herců. Konkrétně zmíněný Chandler Riggs, Norman Reedus (Daryl Dixon) a Lennie James (ztvárňuje Morgana Jamese, který bude mít v šesté řadě výraznou roli). Padla otázka, která hláška z šesté sezóny je jejich oblíbená a všichni tři se shodli na tom, že ta, kterou pronese Carl. Lennie k tomu dodal:

"Má oblíbená hláška vlastně není jedna z mých, je to hláška, kterou pronese v nové řadě Chandler. A ta je naprosto a úplně brilantní... Je to pravděpodobně nejlepší hláška vůbec!"

Zase bych to nepřeháněl, to by opravdu musela být hodně velká pecka, o čemž pochybuji, ale pokud scenáristé hodlají udělat z Carla frajera, který pronese pár nezapomenutelných frází, jsem jedině pro. Už by bylo na čase udělat z něj sympatičtější postavu.

Zapomenuto ale nebude ani na jednoho z největších oblíbenců ze seriálů, Daryla. Jeho představitel Norman Reedus upozornil, že v šesté řadě vypustí Dixon zatím jeho nejoblíbenější hlášku a kromě toho se máme těšit na hromadu dalších povedených proslovů.

No uvidíme. Herci samozřejmě nebudou hanit projekt, díky kterému vydělávají miliony. Ale snad nekecají a máme se na co těšit. Další řada startuje 11. října.






Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE