Sledovanost: Jak odstartovala Teorie velkého třesku? A co novinka Blindspot?

Jak si vedly seriály během pondělní noci?

Tak se nám pomalu rozbíhá nová seriálová sezóna, vracejí se oblíbené hitovky a startují novinky. Jak si vedly série, které odstartovaly v pondělí?  

Druhá řada Gothamu začíná s 4,5 miliony diváků a podílem 1,6 v důležité skupině diváků ve věku 18 - 49 let. To je o zhruba o polovinu méně, než v případě první řady. Pořád jsou to ale docela přijatelná čísla. To novinka Minority Report začala s ratingem 1,1 a celkovým počtem diváků 3,1 milionů. Z toho nebude mít FOX velkou radost. 

Radovat se nebude ani ABC, jehož Castle na zabití si sáhl na dno, když nový díl sledovalo 7,1 milionů diváků a rating je 1,2. 

Smutnit naopak nemusí CBS. I když pravda, start deváté sezóny Teorie velkého třesku asi nebyl tak oslňující, jak stanice doufala, rating je 4,5  a celkový počet diváků byl 17,8 milionů. Osmá řada začala lépe (o nějakých 16 %), ale aktuální čísla bohatě stačila na to, aby seriál ovládl večer. Velmi dobře odstartovala komediální novinka Life in Pieces, konkrétně začíná s 11,5 miliony diváků a ratingem 2,7, což znamená, že jde o nejlepší komediální debut na stanici CBS od roku 2011. Zklamáním je start NCIS: Los Angeles, které se dočkalo nejhoršího výsledku za dobu své existence, rating byl 1,2 a  k obrazovkám usedlo osm milionů lidí. Relativně dobře pak začal Scorpion s 11 miliony a ratingem 2,1. 

Pokud zamíříme na NBC, tak novinka Blindspot šlápla na plyn. Rating 3,1 a celkový počet diváků pak 10,6 milionů, to vůbec není špatné. Za výsledky se nemusí stydět ani State of Affairs, které se chlubí ratingem 2,2 a 8,7 miliony diváků. 


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat