Seriál Once Upon a Time bude žhavější. Čeká nás lesbická romance

Láska je láska, když chodí holky s holkama.

Seriál Once Upon a Time sice převrací pohádky naruby, ale pořád jde o podívanou, na kterou si asi konzervativní američtí diváci často nestěžují. A to je docela výjimečné v zemi, kde lidé omdlévají, pokud se na obrazovce objeví odhalená bradavka.

Ale v nadcházející řadě se dočkáme něčeho, co by mohlo pár silně věřících trochu popudit. Ano, řeč je o homosexuálním vztahu. Potvrdil to výkonný producent Edward Kitsis:

"Víme, že LGBT komunita velmi podporuje naší show a rádi bychom odvyprávěli příběh, který to odráží."

Nic proti tomu, ale působí to zvláštně, když se nám tu prohánějí postavičky od Disneyho a mezi nimi se budou muckat dvě holky.

Další z tvůrců Adam Horowitz vysvětluje:

"Chceme, aby pořad reflektoval to, jaký je nyní svět. To, která konkrétní postava to bude, zatím neprozradíme. Je to něco, o čem si myslíme, že je to naším dluhem a je důležité to v naší show udělat, protože takový je svět, ve kterém žijeme."

Jméno tedy prozradit tvůrci zatím nehodlají, ale hodně se spekuluje o exotické Mulan (Jamie Chung), která už v předchozích řadách projevovala určité silné city ke stejnému pohlaví. Ale dokud to nebude potvrzeno, můžeme jen hádat. Nakonec to může být úplně někdo jiný.

Další řada, už pátá, začíná 27. září, tak uvidíme, které dvě holky si vrazí jazyky do krku (i když těžko očekávat, že se dočkáme něco pikantnějšího).

Co si o tom myslíte? Věříte, že je to důležité pro děj nebo jde jen o lacinou snahu tvůrců zlepšit sledovat?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE