Joey: Připomeňme si seriál o největším frajerovi z Přátel. A jak dnes vypadají představitelé hlavních rolí

Seriál Joey se dožil sice jen dvou řad, ale i tak to byla docela zábavná podívaná.

Možná s tím nebudou někteří souhlasit, ale dovolím si tvrdit, že Joey (Matt LeBlanc) byl nejpopulárnější postavou ze seriálu Přátelé. A není tak divu, že to byl právě on, kdo se dočkal svého vlastního seriálu.

Ten odstartoval v září roku 2004 a nejdříve si vedl dobře. Sledovanost byla slušná. Proto byla schválena i druhá řada. Ovšem, stanice NBC se rozhodla změnit vysílací den (ze čtvrtka na úterý), kde seriál konkuroval soutěžnímu pořadu American Idol a to jednoduše neustál.

Zatímco nejúspěšnější díl první řady přikoval k obrazovce 18,6 milionů diváků, v případě druhé řady měla nejúspěšnější epizoda sledovanost jen 8,4 milionů.

NBC stáhla pořad hned po prvním úterý, kdy byl Joey vysílán a nikdy nezařadila do programu zbývající epizody (naštěstí to udělaly jiné zahraniční stanice, které seriály odkoupily).

Matt se ale za rozhodnutí hrát v seriálu nemusel stydět. Za svůj výkon získal People´s Choice Award a byl nominovaný na Zlatý globus.

Přesto ale rozhodl, že má hraní plné kecky a dal si na čtyři roky pauzu. Na obrazovky se vrátil díky jinému komediálním (a hodně zábavnému) projektu Epizody.

Co jste možná netušili:

- Kromě Matta byla jediným hercem z Přátel, který si zopakoval svou roli v seriálu Joey Robert Constanzo (ztvárnil otce ústřední postavy). Pár herců, kteří se objevili v Přátelích, si ale zahrálo také v Joeyem, i když v jiných rolích.

- Z druhé řady bylo odvysíláno jen 14 dílů z 22.

- Poté, co byl seriál zrušen, kulisy posloužily záchranářům, kteří v nich trénovali.

- V pilotní epizodě si zahrála Ashley Scott. Ztvárnila Allison, do které se zakoukal Joey. Ovšem, divákům se během testovacího promítání nelíbila a tak byla ze seriálu vyškrtnuta a nahrazena postavou Alexis.

Jak vypadají herci dnes? 

Matt LeBlanc (Joey Tribbiani)


Drea de Matteo (Gina Tribbiani)


Andrea Anders (Alexis Garrett)


Paulo Constanzo (Michael Tribbiani)


Jennifer Coolidge (Roberta Morganstern)


Miguel A. Nunez Jr. (Zach Miller)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE