Producent Al Jean odhaduje, kdy by mohli skončit Simpsonovi

Dvacet šest let jsou s námi, ale jednou prostě musí přijít konec.

V seriálu Minority Report (recenze) si sice dělali ze Simpsonových srandu a objevila se v nich reklama na 70. sérii, ale všem je asi jasné, že tak dlouho s námi žlutá rodinka nebude. Je to jen pár týdnů, co odstartovala 27. řada, což je úctyhodné číslo a dělá to ze Simpsonových nejdéle vysílaný sitcom a nejdéle vysílaný americký animovaný seriál.

V posledních letech se ale objevuje čím dál častěji kritika týkající se klesající kvality a sledovanost také padá. Je tak jasné, že dříve nebo později prostě FOX řekne dost a se Simpsonovými se rozloučíme.

Kdy by se to mohlo stát naznačil pro server The Hollywood Reporter producent seriálu Al Jean:

"Je docela možné, že nevyjednáme celou třicítku. Vlastně bych nebyl překvapený, kdybychom skončili u 28. řady, ale kdybych se měl vsadit, tak řeknu nejméně 30. Pokud bych si musel tipnout, tak řeknu, že pravděpodobně skončíme po 30. řadě, ale už jsem se mýlil. Když jsem nastupoval, říkal jsem si, že pět řad bude úspěch."

Není tak přehnaně optimistické očekávat, že ještě pár let nás budou obyvatelé Springfieldu bavit, ale pomalu bychom se měli připravovat na rozlučku. Přece jen, první epizody sledovalo klidně i 30 milionů diváků, v případě minulé řady k obrazovkám usedala zhruba jen desetina.

Myslíte, že už nastal čas skončit nebo byste přežili klidně dalších deset řad?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat