Do které televizní postavy se zakoukal Jack Nicholson?

Budete koukat.

Asi se to stalo každému z nás. Koukáme na seriál, začínáme si čím dál více zamilovávat určitou postavu a za chvíli už máme "vlhké sny", ve kterých právě ona nebo on figuruje.

Dobrá zpráva, nejsme v tom sami. I celebrity se občas "zabouchnou" do nějaké seriálové hrdinky nebo hrdiny. Své o tom ví i Jack Nicholson, který sice nepatří k největším hezounům v Hollywoodu, ale i tak je to proslulý playboy, kterému se v ložnici vystřídaly hodně pohledné slečny (a určitě i nějaká ta paní). Jinak řečeno, ženské kráse rozumí.

Herečka Taraji P. Henson na nedávném předávání cen Emmy prozradila, že Jack má slabost pro postavu, kterou ztvárňuje v hitové podívané Empire. Ano, řeč je o "velkohubé" Cookie. Taraji to přiznala pro časopis PEOPLE:

"Terrence (Terrence Howard, kolega z Empire, pozn. redakce) mi řekl, že je Jack fanouškem, fanouškem Empire. A já na to, ´A co řekl o Cookie?´a prý má pro ni slabost."

Henson to pak rovnou vybalila:

"Jacku, zavolej mi! Jen taková poznámka, ještě jsme spolu nepracovali." 

Empire je sice mýdlová opera, takže by si člověk mohl říct, že pro herce Nicholsonova formátu by to asi nebylo to pravé ořechové, ale faktem je, že jde o extrémně populární podívanou a jak Howard, tak Taraji jsou velice kvalitní herci. A když v Empire mohou hrát oni, tak proč by si nemohl v seriálu střihnout cameo Nicholson?

Rozhodně by to bylo zajímavé, o tom není pochyb.

Měl by Jack Taraji zavolat?

Zdroj: People.com
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat