Preacher: Produkce drsné komiksové podívané se konečně posouvá kupředu

Už je to nějaký ten pátek, co se mluví o vzniku seriálu. Konečně se něco děje.

Konečně. Pilotní epizoda seriálu Preacher na motivy drsného komiksu od Garetha Ennise byla objednána před nějakým tři čtvrtě rokem, ale od té doby se neobjevovalo zrovna mnoho zpráv, jak na tom série je.

To se ale nyní naštěstí mění, stanice AMC objednala celou řadu a uvidíme ji už někdy v průběhu příštího roku. Prozradil to herec Seth Rogen (Travička zelená), který je velkým fandou předlohy a také jedním z tvůrců chystaného seriálu.

Rogen bude společně s Evanem Goldbergem (ten napsal scénář k hromadě filmů, ve kterých si zahrál právě Rogen) režírovat první epizodu a u zbývajících devíti dílů první řady zajistí produkci. Pokud jde o obsazení, tak ústřední roli kněze Jesseho Custera, který hodlá nalézt Boha (ne obrazně, doslova) ztvární Dominic Cooper. Dál v seriálu uvidíme herečku Ruth Negga (Agenti S.H.I.E.L.D.), Iana Colettiho (Mizera), Elizabeth Perkins (Tráva), Lucy Griffiths (Constantine) nebo Josepha Gilguna (Misfits: Zmetci).

Zajímavostí je, že Dominic Cooper se proslavil rolí otce Tonyho Starka (alias Iron Mana) a Ruth Negga zase díky jinému marvelovskému projektu a to Agents of S.H.I.E.L.D.. A takový malý drb, Ruth a Dominic jsou partneři v osobním životě.

Znáte komiks Preacher?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE