Jessica Jones: Kdy uvidíme další komiksový seriál od Netflixu?

Daredevil byl skvělý a brzy budeme moci zhodnotit, zda se povedl i další seriál, který vznikl ve spolupráci Marvelu a Netflixu.

Začneme shrnutím. Komiksový gigant Marvel spojil své síly se streamovacím kolosem Netflix a společně hodlají vytvořit pět seriálů. Daredevila, jehož první řadu (druhá už byla schválena) jsme měli možnost vidět před pár měsíci, následovat bude Jessica Jones, poté přivítáme Lukea Cage a Iron Fista  a nakonec všichni spojí síly v Defenders.

Ovšem, zatím jsme netušili, kdy budou mít seriály premiéru. A to ani v případě Jessicy Jones, u které bylo řečeno, že začne mlátit lidi už tento rok. Ale Netflix se rozhodl, že už nás nebude déle napínat a prozradil, kdy se bývalá superhrdinka a aktuální soukromé očko Jessica představí publiku.

Počkáme si ještě pár týdnů, seriál (opět všech třináct epizod najednou, aleluja) bude k dispozici od pátku 20. listopadu tohoto roku.

Naštěstí se Netflix nedrží původního plánu, kdy měly být jednotlivé série uvolňovány s odstupem jednoho roku. A určitě má na tom zásluhu Daredevil, který byl velmi povedený a zaujal natolik, že byla odklepnuta druhá řada. Tím pádem se nám časový plán trošku více zaplnil a společnost se zřejmě rozhodla, že rozestupy mezi jednotlivými projekty nebudou tak dlouhé.

U příležitosti oznámení data premiéry bylo také uvolněno krátké video, které ale neukazuje žádné záběry ze samotné série. Přesto stojí za zhlédnutí. No fakt.

Jak se vám líbil Daredevil? Věříte, že Jessica bude stejně dobrá?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE