Pozor, tohle bude zážitek roku. Nicki Minaj chystá sitcom

To zase bude.

Nechci něco soudit, aniž bych to viděl, ale něco mi říká, že sitcom o rodině rapperky Nicki Minaj a také o tom, jak se zpěvačka proslavila, asi nebude zrovna excelentní podívaná.

Hlavouni stanice ABC Family ale mají jiný názor a televize se zavázala, že objedná rovnou celou řadu. Nicki Minaj si v seriálu nejen zahraje, ale také si na něj dohlédne jako producentka.

Dobrou zprávou je, že se seriál bude natáčet tuhle zimu v Queensu, kde opravdu Minaj se svou rodinou po příchodu z Trinidadu žila. To by mu mohlo přidat na autenticitě.

Další potěšující informací je, že pilotní epizodu napíše Kate Angelo, která pracovala například na zábavném seriálu Will a Grace.

Jinak asi netřeba připomínat, že Nicki Minaj je z toho celá tumpachová:

"Tohle je jedno z nejunikátnějších dobrodružství, kterých jsem se zúčastnila. Nemohla bych být více pyšná a nadšená, že budu spolupracovat s tak úžasnou skupinou lidí a nabídneme světu něco opravdu speciálního." 

Tím chce říct, že se dočkáme ještě něčeho speciálnějšího, než je její legendární pozadí, které je skoro slavnější než její hudba? Nevěřím.

Zdroj: TVline.com
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat