Internet se bouří, autorka Harryho Pottera schytává kritiku za to, že nevyhodila Johnyho Deppa

Nejsou k ní zrovna milí.

Shrneme si to. Johnny Depp byl obviněn z toho, že týral svou bývalou ženu Amber Heard. Někteří fandové Fantastických zvířat tak začali volat po tom, aby Johnny v dalším dílu nehrál. Ovšem, režisér David Yates se ho zastal (celý článek) a J. K. Rowling se k tomu vyjádřila tak, že přeobsazení bylo zvažováno, ale nakonec k tomu nedošlo (celý článek).

A to se mnoha lidem nelíbí. Je to zřejmé z jejich reakcí na sociálních sítích:

"Je tu něco nového: Oni opravdu zvažovali přeobsazení Johnnyho Deppa jako Grindelwalda. Jo, máš stále čas to udělat. Nevypadá to dobře v éře post-Weinstein. Příběh Amber Heard je důležitý," Norman D. Golden II.

"Tohle je nepřijatelné a extrémní zklamání. Doufám, že víte, že pokud děláte tohle, říkáte tisícům, možná i milionům lidí po celém světě, že jejich hlas nic neznamená a ti, kteří je zranili mohou být nejen úspěšní, ale také milování někým, kdo je obdivuje," @giraffe_sama

"Podívejte, bylo by podivné být ´upřímně šťastný´ díky tomu, že máte Johnnyho Deppa ve svých filmech, i kdyby nebyl obviněn z domácího násilí," @prettyquotable

"Upřímně, nikdy jsem si nemyslela, že mě zklame můj idol z dětství a teď jsme tady," @niyoonie

A k situaci se vyjádřila i Amber Heard na Twitteru:

"Vybrat jen určité věty a citace a vytrhnout je z kontextu není správné. Ženy, zůstaňte silné." upozornila na to, že byly citovány jen určité pasáže z toho, co k tomu oba aktéři dodali.

Mimochodem, Amber je některými podezírána, že obvinění jsou motivována pouze finančním ziskem. Ale není tomu tak:

"Náš vztah byl intenzivně vášnivý a prchlivý, ale vždy svázán láskou. Žádná ze stran neuváděla falešná obvinění kvůli finančnímu zisku. Nikdy tu nebylo cílem fyzické nebo emocionální zraňování."

Herečka také zveřejnila oficiální vyjádření k dané situaci: "Amber Johnnymu přeje do budoucna jen to nejlepší. A veškeré finance, která Amber získá z rozvodu daruje na charitu."

Ať je pravda kdekoliv, faktem je, že se (alespoň zatím) s Johnnymu v sérii Fantastická zvířata počítá.

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny mají premiéru 15. listopadu 2018.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat