Justice League je překvapivě krátká, chci sestřih Zacka Snydera, prohlásil kameraman filmu

Další, kdo volá po jiné verzi filmu.

Je to jen pár dnů, co se objevila petice žádající, aby svůj sestřih komiksovky Justice League nabídl i původní režisér filmu Zack Snyder. Dosud petici podepsalo více než 90 tisíc lidí a nejsou jediní, kdo stojí o to, aby vznikla nová verze velkolepé komiksovky.

Tentokrát se ozval Fabian Wagner, který na Justice League pracoval jako kameraman:

"Tenhle byl kratší, než jsem čekal, takže existují scény, která v tom nebyly. Opravdu doufám, že uvidíme odlišný režisérský sestřih, který nám dá vše, co jsme natočili, ale nedali to do toho. Co mám rád na sestřizích Zacka Snydera je to, jak dlouhé jsou, zabere nějaký čas odvyprávět příběh. Nikdy jsem neviděl režisérský sestřih, u kterého bych si řekl, ´Tohle je dlouhé.´ Ať už mají tři hodiny nebo tři hodiny a deset minut, vždy se zdá, že utíkají rychle."

SOUVISEJÍCÍ: JAKÉ SCÉNY BYLY VYSTŘIŽENY Z JUSTICE LEAGUE?

I mě by zajímalo, jak by dopadla Zackova verze. Přece jen, tentokrát neměl šanci dohlédnout na finální práce kvůli rodinným problémům a navíc v minulosti dokázal, že jeho režisérské sestřihy pro DVD/BR mohou být výrazně lepší než verze pro kino. A pokud budeme soudit podle recenzí, tak Justice League by potřebovala trochu vylepšit.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat