Jaké scény byly vystřiženy z Justice League? Málo jich nebylo

Tady se někdo vyřádil. POZOR, SPOILERY!!!

Pokud sledujete dění kolem Justice League (recenze), tak víte, že u filmu probíhaly výrazné dotáčky/přetáčky a očividně si hodně zařádili i střihači.

Je to jasné z faktu, že ve finální verzi nebylo poměrně velké množství scén, které jsme mohli vidět v upoutávkách.

Které to byly?

O něco méně Supermana (Henry Cavill)

V trailerech sice nebyl Superman příliš k vidění (ne v reálné podobě), ale ochuzeni jsme o něj úplně nebyli. Objevil se v podobě hologramu, který sledoval Bruce Wayne (Ben Affleck), taktéž v romantické scéně s Lois Lane (Amy Adams) a nakonec se měl setkat s Alfredem (Jeremy Irons). Ovšem, tyto momenty z filmu buďto zmizely nebo byly výrazně upraveny.

Schytal to i Cyborg (Ray Fisher)

Dost dali tvůrci zabrat Cyborgovi. Zatímco Wonder Woman (Gal Gadot) střihači více méně ušetřili (i když zmizela scéna, ve které pronese "Můžeme?"), tak Cyborg takové štěstí neměl. Schytala to scéna, ve které se bavil s Batmanem v přístavu, dále zmizelo několik jeho akčních momentů, ale také chvilek, kdy byl ještě "obyčejným" člověkem Victorem Stonem (například jeho zápas v americkém fotbalu). Taktéž byla vystřižena scéna, kde byla k vidění jeho maska zakrývající celý obličej.


Bruce Wayne (Ben Affleck) hledající Aquamana (Jason Momoa)

V traileru byla ochutnávka ze scény (zřejmě z Islandu), ve které Bruce pátral po Aquamanovi. Pokud jde ale o finální sestřih, tak z toho zbylo stěží pár vteřin. Kromě toho byla výrazně sestříhán i moment, ve kterém se Bruceovi nedaří přesvědčit Aquamana, aby se přidal k Justice League.

Sestříhaná Atlantida

Když už je řeč o Aquamanovi, tak soudě podle upoutávek, měl strávit více času ve své domovině Atlantidě, ale očividně byly některé scény zkráceny nebo úplně vystřiženy.

"Skleněný" Flash (Ezra Miller)

Jednou z nejefektnějších scén v trailerech byla ta, kdy Flash prstem roztříštil sklo. Šlo sice o obrazově přitažlivý moment, ale zřejmě ne důležitý pro příběh. Jinak by asi neskončil na podlaze střižny.

Mluví se o tom, že původně měl mít film nějaké tři hodiny, ale nakonec to byly "jen" dvě. Je tak jasné, že se spousta materiálů do finální verze nedostala. A otázkou je, zda je to dobře nebo špatně. Faktem je, že recenze nejsou většinou úplně pochvalné a možná by nějaký materiál navíc Justice League pomohl.

Zdroj: CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat