Komiksové střípky: Fanouškovský plakát k Avengers, fotky z druhého Ant-Mana a nové datum premiéry spin-offu ke Spider-Manovi

Komiksové zajímavosti.

Zatím jsme se nedočkali oficiálního plakátu k Avengers: Infinity War, ale nevadí, do akce nastoupili fanoušci a vytvořili vlastní verzi.

Není to extrémně objevné dílo, ale drží se stylu plakátů k předchozím dvěma dílům Avengers. Je to docela povedený kousek, ale je jasné, že Marvel vyrukuje s něčím bombastičtějším, než jen velkým "A".

Premiéra Avengers: Infinity War se odehraje 3. května 2018.

Oficiální plakát k Avengers
Oficiální plakát k Avengers: Age of Ultron

Fanouškovský plakát k Avengers: Infinity War

Před pár dny začalo natáčení Ant-Man and the Wasp a tak se pomalu vynořují různé informace a materiály. Například fotky z placu, které si teď můžete prohlédnout na tomto odkazu.

Film má premiéru 5. července 2018.

Kdy uvidíme divoké Spider-Manovy holky?

Jedním ze spin-offů (i když se stále diskutuje o tom, zda se budou odehrávat ve stejném universu) ke Spider-Manovi bude sólovka dvou skvělých ženských postav Silver Sable a Black Cat. Film ponese jméno Silver and Black a původně se počítalo s tím, že by se mohl objevit v říjnu příštího roku. Teď ale Sony ohlásilo, že se premiéry projektu v režii Giny Prince-Bythewood dočkáme až 8. února 2019.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat