Komiksové střípky: První reakce na Spider-Man: Homecoming jsou extrémně pochvalné. A kdy vyjde kazeta se soundtrackem ze Strážci Galaxie Vol. 2

Komiksové zajímavosti.

Filmy Guardians of the Galaxy jsou proslulé hned několika věcmi. Jednou z nich je i skvělý soundtrack. Dobrá zpráva, ten ke druhému dílu se brzy objeví na kazetě, což je retro "jako prase". Kdy se na kazetu Awesome Mix Vol. 2 můžeme těšit? Už 23. června. A pokud vám přijde kazeta jako příliš moderní médium, tak pro fajnšmerky bude dostupná i gramofonová deska a to od 11. srpna.

Půjde o Special Deluxe Edition, která kromě písní z Awesome Mix Vol. 2 bude obsahovat i originální hudbu z filmu od Tylera Batese.

A na kolik tahle "sranda" vyjde? Na pěkných 24,99 liber.

Spidey válí

Už za necelý měsíc (6. července) bude mít premiéru film Spider-Man: Homecoming. A plno lidí je zvědavých, jak se nová komiksovka povedla, když na ni Sony spolupracovalo s Marvelem.

Nedávno proběhlo několik předpremiérových promítání pro pár šťastlivců a představitel Tonyho Starka/Iron Mana Robert Downey Jr., který má ve filmu výraznou roli, prohlásil, že se divákům nový Spider-Man hodně, ale opravdu hodně líbil:

"Tahle záležitost Homecoming vyšla velmi dobře... Začaly předpremiéry Spider-Man: Homecoming a lidé říkají, že je to určitě 10 z 10. Dozajista jsem si užil to, že jsem se toho účastnil a myslím, že půjde o jeden z velkých letních hitů. A tyhle premiéry v L.A. jsou obvykle opravdová zábava."

Samozřejmě to, že se film líbil pár desítkám lidí, kteří ho viděli dříve než ostatní, neznamená, že se bude líbit všem, ale je to určitý náznak toho, že bychom nemuseli být zklamaní. To se ale dozvíme až za pár týdnů, pokud tedy neznáte způsob, jak se dostat na americkou předpremiéru.

Zdroj: Facebook

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat