Joss Whedon dohlédne na finální práce na Justice League. Jak výrazné budou jeho zásahy?

Bude mít na film velký vliv?

Nedávno jsme se dozvěděli, že Joss Whedon (Avengers) převezme režisérské žezlo od Zacka Snydera v případě Justice League. Zack se rozhodl věnovat své rodině poté, co jeho dcera spáchala sebevraždu a na dotáčky a další dodělávky u Ligy spravedlnosti musí dohlédnout někdo jiný. Zack požádal o pomoc Josse, který aktuálně spolupracuje s DC (bude režírovat film Batgirl).

Otázkou, která mnohé zajímá je, jak výrazný vliv bude Joss na Justice League mít. To prozradil šéf Warner Bros. Toby Emmerich:

"Režírování je minimum a bude se držet stylu a tónu a obrysů, které nastavil Zack. Nepředstavíme žádnou novou postavu. Jsou to stejné postavy v několika nových scénách. Předal štafetu Jossovi, ale kurz bude takový, jaký nastavil Zack."

Nedávno se objevily informace, že Justice League bylo několikrát výrazně pozměněno a že dotáčky budou výrazné, ale to Warner Bros. striktně odmítá. Trvá na tom, že dodělávky budou drobnějšího rázu.

Řekněme to takhle, Justice League se potýká s pár problémy a jsou tu určité obavy, že by výsledný produkt nemusel dopadnout tak dobře, jak mnozí doufají. Ale samozřejmě nejen já budu rád, pokud se ukáže, že film si dokázal s překážkami poradit a diváci se dočkají špičkové podívané.

Film má premiéru 16. listopadu. Těšíte se na něj?


Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat