Které komiksové filmy od DC budou následovat po Aquamanovi?

Na co se těšit?

Společnosti DC a Warner Bros. mají naplánován asi milion dalších filmů, ale jak ukázala situace kolem sólovky Batmana, u které se často mění tvůrci i data premiéry, tak plány jsou jedna věc, ale realita může být jiná. Jisté ale je, že se 21. prosince příštího roku dočkáme Aquamana.

Ale co bude dál? Které filmy přijdou na řadu? Podle aktuálních informací by se měly začít natáčet dlouho očekávaný (a odkládaný) projekt Justice League Dark o hodně svérázných postavách z universa DC (John Constantine, Zatanna, Swamp Thing...) a Batgirl.

Justice League Dark se připravuje už roky, několikrát se u ní změnil režisér, naposledy se pozice vzdal Doug Liman, ale to zřejmě nemění nic na faktu, že by se měl film začít brzy natáčet.

Stejně tak i Batgirl, sólovky velmi zajímavé postavy Barbary Gordon, která patří k nejlepším bijcům od DC. U té je známo, že se o režii postará Joss Whedon a dá se počítat s tím, že Warner Bros. bude chtít dostat film na plátna, co nejdříve. Joss Whedon by asi nebyl rád, kdyby se jeho film dlouho odkládal a jak už ukázal, nemá problém změnit zaměstnavatele. Původně byl jedním z hlavních hráčů u Marvelu, ale nedávno přešel k DC.

Je na místě upozornit, že ani Justice League Dark, ani Batgirl zatím nemají oficiální datum premiéry, takže se situaci může změnit, ale zatím to vypadá, že do produkce se po Aquamanovi dostanou právě tyhle dva filmy.


Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat