Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta - Johnny Depp dělal na natáčení velké problémy, producent ho obhajuje

Jerry Bruckheimer herce obhajuje.

Johnny Depp je možná na první pohled sympaťák, ale jak to tak vypadá, není úplně snadné s ním spolupracovat. Na veřejnost se dostaly informace, že během natáčení filmu Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta dělal velké problémy.

Nejen, že chodil pozdě, ale také prý dost pil a choval se jednoduše neprofesionálně. To asi není nic, na co by měl být herec hrdý, ale producent Jerry Bruckheimer Johnny hájí:

"Musíte pochopit, pod jakým tlakem Johnny byl, když jsme natáčeli v Austrálii. Jednu dobu ho sledovaly helikoptéry až domů. Venku před branou bylo tolik zástupců médií, že jim vozily jídlo kamiony. Vymysleli si o něm tolik věcí, jako to, že se Johnny na place hádal a že se musel vrátit do Států, což jsme oba četli, když jsme byli v jeho přívěsu."

Johnny to měl v dané době opravdu těžké, procházel si nepěkným rozchodem s Amber Heard, takže se dá pochopit, že nebyl úplně ve formě. Nicméně proslýchá se, že se choval tak, že stovky komparzistů kvůli němu čekaly hodiny a hodiny na natáčení a tvůrci museli dlouho přemýšlet, jak vše vyřešit, aby herec spolupracoval. A to už nejsou jen drobné komplikace, které by se daly přehlédnout.

Ale dobrou zprávou (minimálně pro diváky) je to, že první reakce na film jsou veskrze pozitivní, takže problémy na natáčení zřejmě neměly vliv na výsledný produkt.

Pátí Piráti z Karibiku mají premiéru 25. května.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat