Která skvělá postava ze Strážců Galaxie dostane ve třetím dílu mnohem více prostoru?

Koho poznáme lépe?

Ústřední tým Guardians of the Galaxy tvoří unikátní postavy. A každá z nich by si zasloužila spoustu prostoru. Ale s ohledem na snesitelnou stopáž není možné nacpat takovou hromadu dějových linek do jednoho nebo dvou filmů a tak zatímco historii některých hrdinů už jsme poznali, u jiných pořádně nevíme, co se odehrálo v jejich minulosti.

Například toho moc nevíme o Gamoře (Zoe Saldana). Ale to se ve třetím dílu změní, protože právě jí bude věnováno víc pozornosti. Prozradila to sama herečka:

"Co vzešlo z její výchovy Thanosem, bylo to, že je válečníkem, který přežívá, který udělá vše, co jen může, aby se z toho vymanil - i kdyby to mělo znamenat, že zemře. Ale také je na cestě k vykoupení. Minulost na ní zanechala stopy, což je důvodem, proč není tak uvolněná a zábavná a otevřená jako zbytek Strážců. A já doufám, že ve třetím dílu to více prozkoumáme."

Možná si vybavujete, že Gamora byla vychována Thanosem (Josh Brolin) jako jeho prvotřídní zabiják a asi nebudu daleko od pravdy, když prohlásím, že by se o tom spousta lidí ráda dozvěděla víc. A jak to tak vypadá, dočkáme se ve třetím filmu.

Kdy bude mít premiéru, to zatím není jasné. Druhý díl ale dorazí do českých kin už dnes.

Který ze Strážců je vaším oblíbencem?

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat