Komiksové střípky: Kdy uvidíme Iron Fista? A začalo už natáčení Punishera?

Novinky z komiksového světa.

Je to sice jen pár dnů, kdy Netflix uvolnil svůj nový seriál Luke Cage (recenze), ale už teď se začíná řešit, kdy uvidíme další projekt vznikající ve spolupráci Netflixu a komiksového nakladatelství Marvel.

Řeč je samozřejmě o sérii Iron Fist, která je posledním sólovým seriálem před týmovkou Defenders. Ovšem, zatím nebylo jasné, kdy Iron Fist zamíří mezi diváky. Netflix ale aktuálně zveřejnil datum premiéry a mělo by to být 17. března 2017.

Oznámeno to bylo skrze stylové video.


Po zmíněných Defenders pak budou následovat další řady Daredevila nebo Jessicy Jones, ale také samostatná série Punishera a podle všeho to vypadá, že ta už se natáčí.

Vynořují se totiž informace, že představitel Franka Castlea Jon Bernthal byl viděn v ulicích New Yorku v černém oblečení, které je podobné Punisherově "ohozu". Ale zatím nebylo oficiálně potvrzeno, že padla první klapka, je možné, že Jon natáčel v Brooklynu jiný projekt. I když to by byla opravdu velká náhoda. Navíc se herec neobjeví na jedné plánované akci kvůli natáčení projektu pro Netflix...

Možná se tak seriálu Punisher dočkáme dříve, než se zdálo. Ale zatím se neradujte, HBO aktuálně o datu premiéry mlčí.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat