Živí mrtví: Nová řada odstartuje dvouhodinovým speciálem

O čem bude?

Sedmá série The Walking Dead začne až 23. října, ale pokud se nemůžete dočkat, tak vás možná potěší zpráva, že ještě předtím bude k vidění dvouhodinový speciál nazvaný The Walking Dead: Journey So Far. Konkrétně se na něj fandové mohou těšit 16. října.

Jeho náplní bude očekávatelně shrnutí předchozích událostí, takže něco spíše pro sklerotické diváky, kteří si nepamatují, co se odehrálo v už viděných sériích. Ale AMC věří, že půjde o neodolatelný zážitek:

"Řadu za řadou, od momentu, kdy se Rick probudil v nemocnici až po trýznivý první úder Neganovou pálkou, příběh The Walking Dead bude odvyprávěn těmi, kteří ho prožili. The Walking Dead: Journey So Far nabídne divákům, kteří nikdy neviděli byť jedinou epizodu The Walking Dead šanci dohnat jak příběh, tak postavy, lokace a unikátní názvosloví seriálu a pro fandy, kteří nikdy nezmeškali jediný moment ze seriálů, má pořad čerstvé rozhovory s producenty i oblíbenými herci, což je součástí vzrušujícího chodu, který ještě více povzbudí jejich chuť na novou řadu." 

Popravdě pochybuji, že se najde mnoho těch, kteří nikdy neviděli předchozí řady, podívají se na tento pořad a pak rovnou na sedmou řadu. Speciál si tak asi spíše užijí oddaní fandové Živých mrtvých. Právě oni asi budou ochotni sledovat dvě hodiny (no spíše hodinu a půl a půl hodiny reklam) už viděných záběrů prokládaných pár rozhovory.

Podíváte se na The Walking Dead: Journey So Far?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat