Teen Wolf: Tyler Posey se rozpovídal o další řadě. A seriál opouští jedna herečka

Copak sympatický herec prozradil?

V páté řadě Vlčího mláděte (recenze) se toho odehrála spousta. A je jasné, že to bude mít dopady i na chystanou šestou sérii. Co od ní můžeme čekat? To naznačil představitel Scotta Tyler Posey v rozhovoru pro EW:

"V první polovině páté řady, když Theo infiltroval jeho život a pokusil se ovládnout Beacon Hills, to se Scottem opravdu zamávalo. Stal se trochu temnějším. Je chytřejší, jestli to dává smysl. Je jiný. Vše, co se stalo v páté řadě ho udělalo silnějším, takže až začne šestá řada, bude mít hlavu na správném místě, nic špatného se v Beacon Hills od té doby nestalo, takže se cítí sebejistý. Má se fajn. Když se s ním znovu setkáme, je svým způsobem šťastný, což je pro Scotta docela neobvyklé." 


A to bez ohledu na fakt, že už neuvidíme jeho milovanou Kiru. Její představitelka Arden Cho před nějakou dobou oznámila, že se v další řadě nevrátí. Herečka přímo neřekla, co je důvodem odchodu, ale podle jejího vyjádření se zdá, že to spíše bylo rozhodnutí tvůrců a ne její:

"Myslím, že někdy seriál, ve kterém je tolik postav, nemá místo pro všechny. Přála bych si, abychom trochu více rozvinuli její schopnosti a Skinwalkery. Ale u Teen Wolf nikdy nevíte. Lidé se mohou vrátit."

Podle Tylera ale nebude pro Scotta zase tak špatné, že bude sám:

"Je to něco, co mě vždy zajímalo, protože už od první epizody Teen Wolf byl zamilovaný do Allison a pak se rozešli a on se téměř ihned setkal s Kirou, takže Scott nebyl příliš dlouho sám. Podle mých zkušeností byla situace ve světě Tylera Poseyho vždy podobná. Tohle je po dvou letech poprvé, když jsem opravdu nezadaný, takže vím, jaké to pro Scotta je a myslím, že je to něco, čím si každý člověk ve svém životě musí projít, být sám a zjistit, kým opravdu je. To je to, co čeká na Scotta. Nevím, jestli bude záměrně sám, ale bude to pro něj dobré. Bude se moci soustředit na to, co chce a nedovolí, aby se mu něco stavělo do cesty. Je svým způsobem jako šílené štěně, když se zamiluje, tak trochu bezcílně pobíhá kolem, takže je pro něj dobře, že teď nebude myslet na žádnou dívku..."

Přiznávám, že mě odchod Kiry mrzí. Byla jedna z mých favoritek (stejně jako Allison) a popravdě, když už musela seriál opustit, tak pro ni tvůrci mohli připravit lepší finální scénu. Ale třeba se opravdu ještě vrátí.

Další řada začne někdy na podzim. Přesné datum zatím MTV nezveřejnilo.

Bude vám Kira chybět?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat