Hra o trůny: Byl jsem hloupý, že jsem odmítl roli v seriálu, říká herec

Která celebrita nepřijala nabídku zahrát si v Game of Thrones?

S ohledem na to, jaký se ze Hry o trůny vyklubal hit, je jasné, že spousta herců by "vraždila", aby v seriálu získala roli. Ale jsou i tací, kteří nabídku odmítli. Například Brian Cox. Ovšem je nutno poznamenat, že to udělal v době, kdy seriál teprve začínal:

"No, hloupě jsem to v počátečních dnech odmítl, protože neplatili dost peněz. Teď mají víc peněz. A já jsem byl hloupý. Byl jsem hloupý, byla to hloupost, protože jsem na tom teď naprosto závislý. Ale nevím, koho jsem mohl hrát. Možná jsem to mohl udělat... Myslím tím, že jsem viděl mého kamaráda Iana McShanea a pomyslel jsem si, ´Ooh, Ian je v tom´, tak jsem se uklidnil a sledoval ho. A pomyslel jsem si, ´Ian to udělal?´a ihned jsem si pomyslel, ´Bože, oni mu museli dobře zaplatit´, protože já Iana znám." 

Zaprvé, od Briana je moc "hezké", že naznačil, že Ian je na peníze a zadruhé by mě zajímalo, kolik peněz dostal za svou roli v seriálu Penny Dreadful (recenze). Brian se objevil ve třetí řadě a bez ohledu na to, že jde o skvělý projekt, sledovanost je několikanásobně nižší než u Game of Thrones, takže je jasné, že honorář nemohl být astronomický.

Nezbývá než dodat, že si asi teď herec trhá vlasy. Podle některých zdrojů stála šesté řada zhruba sto milionů dolarů a herci v hlavních rolích dostávají 300 tisíc (a v příští sérii to bude dokonce 500 tisíc dolarů) za epizodu. Samozřejmě je otázkou, koho by si Brian zahrál, třeba mělo jít jen o cameo, ale také je tu možnost, že by se objevoval pravidelně a za to by si mohl přijít na slušné peníze. A kromě toho, nejde jen o finance, zahrát si ve Hře o trůny je pro mnohé životní úspěch.

Zdroj: Vodzilla
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat