Sleepy Hollow: Koho uvidíme místo Abbie? A o které další postavy přijdeme?

Už se to ví.

Tedy, neví se, která herečka ztvární novou postavu, ale alespoň jsme se dozvěděli popis nové tváře v zábavné fantasy hororové podívané Ospalá díra.

Jak asi víte, v předchozí řadě jsme přišli o ústřední ženskou hrdinku Abigail (Nicole Beharie). Její představitelka už neměla dál zájem pokračovat, takže scenáristé nechali její postavu zemřít.

Ale jelikož projekt budeme na FOXu vídat dál, museli tvůrci přijít s nějakou náhradou. A tou bude Anna. Ta je popisována jako žena, která nevěří v nadpřirozeno a kromě toho je matkou. Plus jsme se dozvěděli následující:

"Má drsnou vůdčí osobnost, která je ale okořeněna o smysl pro jízlivý humor. Je rodilým vůdcem, ale má také jemnější a starostlivější stránku, tu ale ukazuje málokdy." 

Upřímně, nelíbí se mi fakt, že nemá zkušenosti s nadpřirozenými silami, protože nejsem fanda oněch přesvědčovacích scén, kdy je nějaká postava svědkem mysteriózních elementů a pak se půl hodiny snaží vysvětlit to s pomocí logiky a vědy. Doufám, že tohle si odbudeme rychle.

Zatím není jasné, kdo si Annu zahraje, ani to, kdy uvidíme další řadu Sleepy Hollow. FOX datum premiéry nezveřejnil, takže se spekuluje o tom, že se jí dočkáme až v mezisezóně (přehled seriálových premiér).

Jisté je ale to, že v nové řadě neuvidíme pár dalších postav a to Sophie Foster (Jessica Camacho) a Daniela Reynoldse (Lance Gross). Oba byli spolupracovníci Abbie u FBI, takže se to více méně dalo čekat. I když pravda, nebylo by zase tak těžké ponechat je v příběhu poté, co odhalili existenci paranormálních jevů. Ovšem, tvůrci se rozhodli, že pro děj už nejsou podstatní. Daniel už se zřejmě neobjeví vůbec, Sophie by se měla v seriálu ukázat v jedné nebo dvou epizodách.

Jak vám zatím zní nová hlavní hrdinka? A bude vás mrzet odchod nějaké postavy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat