Živí mrtví: Drsné, nejlepší, lidé se z toho p*serou. Takové bude podle herců a tvůrců finále šesté řady

Za chvíli to propukne. Co od závěru aktuální řady čekat? 

Dnes se konečně dočkáme finále šesté řady The Walking Dead. A je zvykem, že tvůrci a herci v takových situacích začnou tvrdit, že to, co nás čeká, bude skvělé, bombastické, dechberoucí atd. atd.. Často ovšem přehání. 


Tentokrát by na tom ale mohlo něco být, protože se představí dlouho očekávaný záporák Negan (Jeffrey Dean Morgan), který je opravdu hodně drsný "řízek". 


Co tedy o finále prohlašují herci a tvůrci?


Norman Reedus (Daryl Dixon) se rozhodně nedrží zkrátka:

"Je to nejdrsnější finále, které jsme kdy měli. Je to drsné. Je to zatím nejvíc devastující finále. A je to jeden z nejlepších, ne-li úplně nejlepší díl, který jsem v našem seriálu viděl. Je to neskutečné."

Hodně zaskočená tím, co se odehrálo, byla Melissa McBride (Carol). Ta byla hodně překvapená už když četla scénář:

"Bylo to opravdu velmi temné. Poté, co jsem to dočetla, jsem nebyla schopná mluvit. Měla jsem pocit, jako bych spadla do černé díry." 

Temnou atmosférou byl zaskočen i Andrew Lincoln alias Rick Grimes:

"Když jsem četl scénář, bylo mi špatně od žaludku. Bylo to poprvé za celých šest let, co pracuji na Živých mrtvých, kdy jsem přišel pozdě do práce, protože jsem se vzbudil uprostřed noci a nemohl jsem znovu usnout. Byl jsem tak naštvaný a frustrovaný a bylo mi špatně. A to vše hned poté, co jsem si to přečetl."

A něco podobného prožila i Lauren Cohan, která ztvárňuje Maggie:

"Když slyším slovo ´finále´vyvolá to u mě fyzickou reakci, protože to byl nejtěžší den na natáčení, který jsem v životě zažila. Nikdy jsem si ani neuměla představit, že herec může mít takovou zkušenost. Myslím si, že to byla jedna z nejsyrovějších zkušeností, kterou kdokoliv z nás zažil. Andy mluvil o tom, že přišel pozdě do práce; Já do ní vůbec nechtěla jít. Řekla bych to asi takhle, trvalo hodně hodně dlouhou dobu, než jsme se všichni cítili znovu v pohodě poté, co jsme dotočili finále." 

Jeden z výkonných producentů David Alpert věří, že nás závěr šesté řady dostane do kolen:

"Nemůžu se dočkat, až uvidím reakci na věci, které se chystáme udělat na konci této řady. Myslím, že z toho lidem exploduje hlava."

A dodal:

"Doporučuji plenky a kapesníky. Plenky a kapesníky. Opravdu se těším, až uvidím zděšené obličeje všech mých spolupracovníků, až přijdou v pondělí ráno do kanceláře, protože lidi zešílí. Víkendová epizoda rozbourá internet." 

Dost svérázně daný díl okomentoval Lennie James, který ztvárňuje (otravného) Morgana:

"Lidem z toho spadne čelist a p*serou se z toho, omluvte můj slovník. Některým lidem to vyrazí dech a některým to zlomí srdce." 

Jak se těšíte? Myslíte, že to bude taková pecka, jak dámy a pánové tvrdí? 


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat