Dva a půl chlapa: Budete koukat, kdo měl původně nahradit Charlieho Sheena

Hodně nečekané jméno.

S Charlie Sheenem měli tvůrci úspěšného sitcomu Two And A Half Men svatou trpělivost. Dělal problémy na place, spoustu času trávil v léčebnách drogově závislých, ale on stejně nedal pokoj a nakonec to vyústilo v jeho vyhazov. Následně ho nahradil Ashton Kutcher. Ovšem, nebyl první volbou tvůrců. 

Jon Cryer (Alan Harper) prozradil, že původně byl do role zvažován britský divoch (a tím divoch myslím to, že byl například zatčen za skotačení s prostitutkou) Hugh Grant, který je v komediálním žánru kovaný (Láska nebeská, Deník Bridget Jonesové).

"Vyjednávali smlouvu, on se tomu upsal. Měl jsem potvrzení od Chucka (Chuck Lorre, tvůrce seriálu, pozn. redakce): ´On bude v seriálu.´ Ale rozmyslel si to a řekl ne." 

Dost by mě zajímalo, proč Hugh nakonec nesouhlasil. Jeho kariéra není úplně na vrcholu, takže by určitě nebylo špatné, kdyby měl stálou práci na pár let. A tvůrci účast Hugha Granta brali už poměrně vážně, protože měli připravenou i zápletku pro jeho postavu:

"Přišli s opravdu zábavným nápadem, že neuvěřitelně šarmantních britský chlapík přijede do Malibu, když Charlieho postava zemře. Tenhle britský chlapík si chce pronajmout tohle místo se svou dcerou, která chodí na univerzitu Pepperdine a on pracuje na ambasádě a je naprosto skvělý a Alan si pomyslí, ´Díkybohu, že mi tu někdo pomůže platit nájem, protože já si to nemůžu dovolit.´ A pak se ukáže, že je to podvodník. Je naprosto falešný, ale já s ním stejně musím zůstat, protože pořád dokáže zaplatit nájem. A byla to sranda! Byla to opravdu sranda, byla to zábavná postava." 

Nakonec jsme se ale dočkali úplně odlišného hrdiny a to pohledného miliardáře Waldena. A byť někteří nebudou souhlasit, nebyla to vůbec špatná náhrada za Charlieho. 

Líbil by se vám Hugh Grant v Dva a půl chlapa?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat