The 100: To, co tvůrce seriálu udělal je nechutné a měl by se stydět, říká představitel Lincolna

Herec byl hodně upřímný. POZOR, SPOILERY!!!

Seriál The 100 se s postavami rozhodně nemazlí. Umírají jako na běžícím pásu. Ať to klidně i ty, které jsou milované fanoušky. Těch má dost i Lincoln, kterého představuje Ricky Whittle. Mnohé tak asi nemile překvapilo, jak to s ním skončilo. Co k tomu herec dodal?

"Lincoln v téhle řadě neměl zemřít... Na začátku série měl celou příběhovou linku, která ale byla vystřihnuta, prostě neexistovala. Bylo mým rozhodnutím odejít... Tohle bude nejkontroverznější věc, kterou jsem řekl a je to to, že Jason Rothenberg (tvůrce seriálu, pozn. redakce) zneužíval své pozice, aby udělal mou práci neudržitelnou. To, co udělal je nechutné a měl by se stydět. Kolem toho, co napsala má matka na Twitteru propukl poprask, ale všechno, co řekla byla pravda. On mě profesionálně šikanoval, vystřihával všechny dějové linky, které jsem měl dělat, vystřihával dialogy, vystřihával všechno, pokoušel se mou postavu a mě udělat, co nejméně důležitými, jak to jen bylo možné." 

Tak to je hodně upřímné a nekompromisní vyjádření. A Rick je asi hodně naštvaný, když se vyjádřil takhle otevřeně, protože mu musí být jasné, že po tomhle prohlášení, už se na stanici The CW velmi pravděpodobně neobjeví. Ale ani to nezabránilo herci, aby řekl, to, co má na srdci:

"Pokaždé, když se objevil scénář, tak v něm doslova neviděl nic pro Lincolna. Neměl, co dělat. Nikdy to nebylo o čase, který na obrazovce strávil, je tu tým herců a tak by to mělo být. Máte vrcholy i padnete na dno. Ale to bylo to, proč se neobjevoval na obrazovce." 

Očividně to neměl Rick lehké a není divu, že jeho maminka si na Twitteru postěžovala na chování Jasona Rothenberga. Ale herec nemusí truchlit, získal roli v jiném seriálu na motivy knižního bestselleru American Gods.

Bude vám Lincoln chybět?

Zdroj: Zap2it

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat