Čarodějky: Vrátí se seriál s původním obsazením?

Představitelka Phoebe má odpověď.

Jelikož se v poslední době stalo hodně módním oživovat oblíbené seriály (a obvykle s docela slušným úspěchem) začalo se spekulovat také o magické sérii Čarodějky. Respektive se o ní mluví už od roku 2013, kdy stanice CBS odstartovala práce na rebootu s novým obsazením.

Ovšem, nedávno se objevily zvěsti o tom, že bychom se mohli dočkat návratu původní trojice (čtveřice) hereček. Představitelka Phoebe Alyssa Milano pro Entertainment Tonight prozradila následující:

"Mám pocit, že s těmi všemi televizními znovushledáními... to v určitou chvíli někoho napadne i v tomto případě. A my všichni jsme rozhodně pro!"

To samozřejmě vzbudilo velké naděje fanoušků. Jenže to, že by herci měli zájem, ještě neznamená, že k tomu dojde a navíc, sama Milano trošku zchladila nadšení, když na svém Twitteru napsala:

"Fanoušci Čarodějek! Nic nebylo potvrzeno. CBS pracuje na rebootu bez původního obsazení. To je vše, co vím jistě." 

"Se všemi těmi znovushledáními, to vypadá, že by Čarodějky byly dobrým nápadem s ohledem na to, že máme ty vůbec nejlepší a nejvěrnější fanoušky. Ale... vidím to tak, že dokud se CBS nerozhodne v případě rebootu, ke znovushledání nedojde, protože CBS vlastní práva." 

Pokud jde o zmiňovaný reboot, tak není jasné, jak na tom je. Scénář byl objednán už před třemi roky, ale to je zhruba vše, co se ví. Takže těžko říct, zda ho má stanice stále v plánu nebo je u ledu.

A Alyssa má pravdu, dokud nebude jasno, pak těžko očekávat, že se začne reálně uvažovat o oživení seriálu s originálním obsazením. Pokud by k tomu ale došlo, tak by pro návrat byla i Shannen Doherty, která se vyjádřila v tom smyslu, že například televizní film by jí nebyl proti srsti.

Stáli byste o návrat Charmed?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat