Akta X: Představitelka Scullyové se do natáčení nových dílů zrovna nežene

Nová minisérie slaví ohromný úspěch, přesto Gillian Anderson nevypadá, že by stála o další řadu.

Za sebou máme tři díly nové minisérie Akt X. A slaví velký úspěch. Sledovanost je výtečná a tak by bylo od FOXu moudré přemýšlet o dalších epizodách. Nezáleží to ale jen na něm, je samozřejmě důležité, aby souhlasily i hlavní herecké hvězdy. V tomto případě David Duchovny, který se vyjádřil v tom smyslu, že není proti a Gillian Anderson. Ta ale už tak optimisticky nezní:

"Ehm... nevím. Mám tři děti a žiji v Londýně a pokud chtějí natáčet ve Vancouveru v Britské Columbii nebo v Los Angeles, nemám v plánu se stěhovat. Vše záleží na tom, o čem mluví, o kolika dílech mluví a co nabízejí. Tohle všechno má vliv, protože jde o důležitou součást mého života."

Není zase tak zarážející, že Gillian nadšeně nekývá hlavou. Už jen proto, že musela opět bojovat o to, aby měla stejné platové podmínky jako její kolega. Původně jí byla nabídnuta jen polovina toho, co měl dostat David Duchovny.

Ale nejde jen o peníze, o herečce je známo, že je opravdu silně oddaná rodině a pokud by se natáčelo například dalších 13 dílů, musela by být z domova dlouhou dobu a je pochopitelné, že nechce být bez svých tří dětí několik měsíců.

Zatím ale FOX neoznámil, zda uvažuje o pokračování, takže má Gillian čas se rozmyslet, co by na nabídku odpověděla, kdyby skutečně přišla.

Jak se vám zatím líbí nová řada?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat