Takoví normální Američané: Blíží se konec skvělého seriálu?

Rozloučí se brzy špiónská rodina?

Jedním z nejoceňovanějších seriálů, které aktuálně nabízí stanice FX, je i špionážní podívaná Taková normální Američané/The Americans. Premiéra čtvrté řady je naplánováná na 16. března, když uvidíme první z plánovaných třinácti dílů.

Jen tak se tedy se seriálem nerozloučíme, ale i tak byl výkonný producent Joel Fields tázán, jestli už tvůrci přemýšlejí o konci. FX je totiž známá tím, že neukončuje seriály, když už jsou vyčpělé, ale snaží se řídit pravidlem "V nejlepším přestat".

"Co víme je to, že pokud o tom budete přemýšlet jako o příběhu, který je rozdělen do tří aktů, pak se blížíme ke konci druhého. Jestli bude potřeba pět nebo šest řad, abychom odvyprávěli příběh, to zjistíme během práce na další řadě." 

Pravděpodobné tedy je, že uvidíme maximálně šest řada, což není špatné číslo. Navíc, když seriál nepatří k rekordním, pokud jde o sledovanost (ale negeneruje ani vysloveně špatná čísla).

A co se týče toho, na co se těšit, tak Fields prozradil:

"Uděláme, co je správné pro odvyprávění příběhu a vypadá to, že neustále umíme překvapovat sami sebe." 

Je určitě fajn, že filmaři už teď přemýšlí o konci seriálu. Budou tak mít dostatek času připravit finále, které nebude uspěchané a nezklame fanoušky.

Jak se vám seriál Taková normální Američané líbí?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat