Sherlock: Těšíte se na čtvrtou řadu? Smůla, počkáte si. A dlouho

Tohle jistě není dobrá zpráva.

Britský seriál Sherlock je milován. Bez ohledu na to, že si někteří stěžují na scenáristickou kvalitu některých pozdějších epizod.

Zatím za sebou máme tři krátké řady (dohromady obsahovaly deset dílů) a nedávno se objevil viktoriánský speciál Sherlock: Přízračná nevěsta. Ale pokud jde o čtvrtou sérii, zřejmě si ještě počkáme.

Alespoň to tvrdí prezidentka PBS Paula Kerger. PBS seriál spoluprodukuje, takže jde o poměrně důvěryhodný zdroj:

"Jak víte, Benedict Cumberbatch se od doby, co jsme s ním začali spolupracovat, stal populárním a opravdu chce pokračovat v Sherlockovi. Jak víte, seriál je produkován skoro stejně jako filmy a my doufáme, že se dalšího dočkáme zhruba za rok od této chvíle." 

To je není zrovna chvilka. Navíc, když BBC původně ohlásilo, že se začne natáčet na konci roku 2015. K tomu samozřejmě nedošlo. Zatím není jasné, kdy padne první klapka (jestli nadále platí duben, o kterém se před nějakou dobou mluvilo), ale pokud platí slova šéfky PBS, tak další řada začne až v prvních měsících příštího roku.

Ale faktem je, že to není zase tak velké překvapení. Jak Benedict Cumberbatch, tak Martin Freeman v posledních letech pracovali a pracují na hromadě dalších projektů (například na komiksových filmech od Marvelu, Benedict ztvární Doctora Strange, Martin Freeman se objeví ve třetím dílu Captain America), takže není divu, že se čtvrtá řada Sherlocka pozdrží.

Jak se vám líbil speciál? A mrzí vás, že se jen tak nedočkáme dalších dílů nebo jste to čekali?

Zdroj: Zap2It
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat