American Horror Story: Neuvěříte, která postava z první řady se objeví v aktuální sérii

Tohle je ale překvapení.

Jeden z tvůrců American Horror Story Ryan Murphy už před dlouhou dobou prozradil, že všechny série American Horror Story jsou propojené a všímavému divákovi to neuniklo, odkazy na předchozí řady jsou časté. Ovšem, to, co mají v plánu filmaři tentokrát, jde ještě o kousek dál.

V aktuální řadě Hotel se objeví jedna postava z první série nazvané Murder House. To není zase takový šok (něco takového se nestane poprvé). Alespoň do doby, než se dozvíte, která. Bude jí Billie Dean Howard.

Pamatujete si ji? Billie byla médium a hrála ji Sarah Paulson, která ovšem ztvárňuje v Hotelu Sally. Jinak řečeno, v Hotelu se ukáže jedna herečka ve dvou rolích.

Zatím jsme byli zvyklí, že herci z jednotlivých řad ztvárnili jiné postavy v těch dalších, ale tohle je trošku jiný level. Je sice pravda, že Finn Wittrock v aktuální sérii také propůjčil tvář dvěma postavám (Rudolpho a Tristan), ale obě pocházejí z totožné řady.

Na Billie se můžeme těšit ve finále American Horror Story: Hotel, kde zavítá do Hotelu Cortez, protože ho považuje za dobrou lokaci pro natáčení své reality show.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat